Gennemgang: Yousee mobilabonnement med 10 timers tale, 4 GB data og gratis musik

Yousee tilbyder mobilabonnementer med musik inkluderet. Vi ser her nærmere på mobilabonnementet med 10 timers tale og 4 GB data - Tjek priser, fordele og ulemper.

Gennemgang: Yousee mobilabonnement med 10 timers tale, 4 GB data og gratis musik

Yousee har overtaget alle TDC’s tidligere mobilabonnementer på privatdelen, det skete ved udgangen af juni i år. TDC nåede at introducere mobilabonnementer med en masse tjenester inkluderet – dem beholder man, så længe man ønsker at køre videre med sit TDC-mobilabonnement, men er man ny Yousee-kunde, er indholdet og fordelene lidt anderledes.

Vi ser her nærmere på Yousse mobilpakke med 10 timers tale og 4 GB data + fri musik med Yousee Musik til i alt 139 kroner om måneden.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement med musik og underholdning

 

10 timers tale, 4 GB data + musik

Yousees abonnement med 10 timers tale, 4 GB data og fri sms/mms kommer med 4G inkluderet. Prisen på et enkelt mobilabonnement er 139 kroner om måneden. Samler familien flere abonnementer på samme regning, ydes der en månedlig rabat på 20 kroner pr. tillægsabonnement, så man betaler 119 for hvert nyt mobilabonnement.

Det betyder konkret, at en familie betaler 139 kroner om måneden for det første abonnement og 119 kroner om måneden for yderligere abonnementer. Op til fire familiemedlemmer kan få rabatten, så man kan få en samlet rabat på op til 80 kroner om måneden.

De familiemedlemmer, der tegner disse tillægsabonnementer, behøver ikke at have samme bopæl. Ens børn, der er flyttet hjemmefra eller ens forældre, der bor et andet sted, kan også knyttes til. Men der er én person, der står med ansvaret for, at den samlede regning betales.

Yousees mobilabonnementet kommer også med gratis musik med Yousee Musik. Normalt koster en musiktjeneste 99 kroner om måneden, når den skal bruges på mobilen. Yousee Musik er dog ikke helt på niveau med Spotify og andre musiktjenester.

Har man bredbånd hos Yousee, får man dobbelt op på mobildata – så får man altså 8 GB data om måneden i stedet for 4 GB.

Oprettelse koster 99 kroner og bindingsperioden for mobilabonnementet er seks måneder.

 

Indhold af Tale, Data og SMS/MMS

 • 10 timers tale
 • 4 GB Data
 • Fri SMS/MMS
 • Musiktjeneste inkluderet

 

Pris

 • 139 kroner / md.
 • 119 kroner /md for hvert abonnement herefter (max fire mobilabonnementer med rabat).

Yousee benytter sig af eget netværk og er baseret på 4G

Se aktuelle priser på mobilabonnement fra Yousee

 

Pris, fordele og ulemper

Fordelen ved Yousee 10 timers tale og 4 GB data er, at man får den gratis musiktjeneste Yousee Musik med i købet – sådan en koster typisk 99 kroner om måneden.

En anden fordel er familierabatten ved køb af flere mobilabonnementer.

En fordel er også, at den data, som man bruger gennem Yousee Musik ikke trækkes fra de 4 GB data, der er inkluderet i abonnementet. De fleste andre selskaber tilbyder ikke dette.

En sidste fordel får man, hvis man har bredbånd hos Yousee, for så får man dobbelt på på ens data til mobilen – i dette tilfælde får man så 8 GB data i stedet for 4 GB data – men altså kun, hvis man også har bredbånd hos Yousee.

 

Bindingsperioden er seks måneder – det er værd at huske på, hvis man pludselig får en grund til at skifte selskab.

139 kroner er forholdsvis dyrt, hvis man bare vil have et rent mobilabonnement med tale og data. Men Yousees mobilabonnement til 139 kroner er rigtig godt for dem, der ønsker at streame musik på mobilen – trækker man prisen, der typisk ligger på 99 kroner, for for sådan en tjeneste, så får man 10 timers tale og 4 GB data for 40 kroner om måneden.

 

Alternativer til Yousee 10 timers tale og 4 GB data

Der findes andre alternative mobilabonnementer med tjenester og fordele. Her er nogle af de mest interessante lige nu.

CBB Mobil

 • 10 timers tale
 • 20 GB data
 • Musiktjenesten Tidal inkluderet

Pris: 139 kroner om måneden

CBB benytter sig af Telenors netværk og er baseret på 4G

Se aktuelle tilbud fra CBB Mobil.

 

Telmore

 • 10 timers tale
 • 20 GB data
 • Musiktjenesten Telmore Musik inkluderet

Pris: 139 kroner om måneden

Telmore benytter sig af TDC’s netværk og er baseret på 4G

Se aktuelle tilbud fra Telmore.

 

Callme

 • 15 timers tale
 • 25 GB data

Pris: 119 kroner om måneden

Callme benytter sig af Telias netværk og mobilnet og er baseret på 4G

Se aktuelle tilbud fra Callme.

 

Se også: Find billigste mobilabonnement med tjenester og fordele

 

Sidste nyt om Mobilabonnement

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 30/6/2016 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel med temaet 3 tror ikke på underholdningstjenester i mobilabonnementer – Artiklen finder du her. Se også seneste nyt om temaet her..