Bedste høretelefoner til træning og fitness – Se guide og sammenlign priser

Høretelefoner til fitness og træning kan være vigtig motivation for for mange - men hvilke høretelefoner er bedst til træning? Det guider vi til her.

Bedste høretelefoner til træning og fitness – Se guide og sammenlign priser

For mange er musik under træningen og fitness rigtig vigtig for motivationen – guide til de bedste høretelefoner til træning og fitness.

Som med alt andet er der stor forskel på funktioner og kvalitet alt efter prisen, men det er ikke altid, man har behov for de funktioner, dagens høretelefoner til træning og fitness tilbyder – nogen tilbyder nemlig ret avancerede ting.

Forskellige typer høretelefoner til træning

Personligt er træning blevet et frirum for mig, hvor jeg bare vil slappe af og ikke gå op i KPI’er og diverse målsætninger, som man har i arbejdsøjemed eller alt det man skal nå med familien. Derfor går jeg ikke så meget op i antal skridt, kalorieforbrænding, pulsmåling og den slags, men vil bare kunne løbe og lytte til musik med headset, der sidder godt, er vandtæt og har god lyd.

Men der er naturligvis mange, der gerne vil have avancerede funktioner og muligheder, der måler og vejer ens træningsindsats og det tilbyder flere og flere høretelefoner faktisk i dag. Den slags høretelefoner koster en del mere end “rene” høretelefoner, der bare kan afspille musik, men de kan så også levere meget brugbar data for en, der kan forbedre ens træning.

Se også: Mobilpakker med musik

 

De bedste høretelefoner til træning og musik

Høretelefoner til træning og fitness skal sidde godt og sikkert, de skal give en god lyd og helst ikke lukke for meget lyd ude fra omverdenen og være vandtætte. Det er de basale krav.

Derudover kan man så også gå efter høretelefoner, der kan måle og registrere ens træning og fitness og det er så det ekstra, man kan gå efter og betale ekstra for.

 

Samsung Icon X

bedste headset til træning fitness icon x pris

+ Godt design / sidder sikkert i ørene / Ingen ledning
+ Gode materialer
+ God lyd
+ Indbygget hukommelse til musik
+ God samtalelyd selv om det blæser
+ Avancerede træningsfunktioner: Indbygget pulsmåler, registrerer antal skridt, hvor langt man har løbet- – Batteritid på 3 timer til musik
Pris fra cirka 1.250 kroner

Jabra Elite Sport

bedste headset til træning fitness jabra elite

+ Godt design / sidder sikkert i ørene / ingen ledning
+ Gode materialer
+ God lyd
+ God samtalelyd selv om det blæser
+ Avanceret trænings-apps: Måler puls, tæller repetitioner under en træning, samlet præstation i real-tid og rådgivning.
– Prisen
– Kort batteritid på 3 timer til musik
Pris fra cirka 1.999 kroner

Jabra Sport Pulse Edition

bedste headset til træning fitness jabra sport pulse edition pris

+ Godt design / sidder sikkert i ørene
+ Gode materialer
+ God lyd
+ Avancerede træningsfunktioner: Måler distance, tempo, iltindtagelse, rute, kalorieforbrænding samt viser træningseffekten
– Batteritid på 5 timer til musik
Pris fra cirka 1.299 kroner

JBL Inspire 500

bedste headset til træning fitness jbl inspire 500 pris

 

+ Godt design / sidder sikkert i ørene
+ Gode materialer
+ God lyd til musik
+God batteritid på 8 timer
+ Prisen
– Ingen træningsfunktioner
Pris fra cirka 449 kroner

 

Panasonic Wings

bedste headset til træning fitness panasonic wings pris

+ Godt design / sidder sikkert i ørene
+ Gode materialer
+ God lyd til musik
+ Batteritid på seks timer
+Vandafvisende
+ Prisen
– Ingen træningsfunktioner
-Dårlige knapper
Pris fra cirka 500 kroner

 

Vil man hav et headst til træning og fitness, der kan registrere ens træning, så har Samsung Icon X fået et prisleje, hvor den er rigtig interessant.

Panasonic Wings er et rigtig godt basalt løbeheadset, der samtidig er vandafvisende.

Se også: Sammenlign priser på høretelefoner

 

De bedste høretelefoner til træning og fitess – det skal du kigge efter

Er du på jagt efter et et sæt gode høretelefoner til træning, så skal du sætte flueben ved disse ting, inden du køber: Design, materialer, lyden, funktioner og prisen.

Design: Design handler ikke så meget om de er flotte, men om de er lavet, så de sidder godt og sikkert i ørene.

Materialer: Høretelefoner til træning og fitness skal være behagelige at have i ørene og samtidig skal de helst være vandtætte og svedtætte.

Funktioner: Gør op med dig selv, hvad du vil med dit træningsheadset: Skal du bare kunne lytte til musik, så køb et der bare tilbyder det – vil du kunne tracke din træning og udvikling, så køb træningsheadset, der tilbyder det. Der er store prisforskelle alle efter, hvor meget funktionalitet du ønsker.

Lyden: Lyden er måske ikke super vigtig til træningsturen, men den skal dog være god og have støjreducering uden at lukke al omgivende støj ude.

Pris: Der er store forskelle på pris alt efter hvilken type headset, du vælger. Mange funktioner betyder høj pris – ingen/få funktioner betyder lav pris.

Se også: Pris for de bedste musik streaming tjenester

 

Sådan tester jeg høretelefoner til træning og fitness

Når jeg tester høretelefoner, der skal bruges til træning og fitness, så tager jeg dem med på løbeturen, cykelturen eller til fitness og laver flere forskellige slags øvelser for at sikre mig, at de sidder godt.

Jeg tester dem også i omgivelser med naturlig støj i omgivelserne for at teste deres evne til at støjreducere.

Regn, sved eller tårer bruges til at teste, om de kan tåle vand – ellers ryger de en tur under vandhanen – og jeg tester også, hvor lette de er at holde rene efter en svedig træningstur.

Se også: Mobil med bedst lyd til musik