5 bedste billige headset til træning og motion – guide og priser

Billige headset til træning: God pasform og lyd + eventuelt vandafvisende og trådløse - se guide og priser til de bedste under 500 kroner.

5 bedste billige headset til træning og motion – guide og priser

De fleste, der dyrker motion, vil gerne have et headset med på løbeturen og de fleste i den gruppe vil bare gerne have et headset, der kan bruges til at lytte til musik med – der behøver ikke være smarte og dyre træningsfunktioner. Guide og priser på 5 gode og billige headset til træning og motion til maksimalt 500 kroner.

Det er dejligt at lytte til musik eller podcast, når man løber. For mange er det en motiverende faktor kunne løbe i takt til den musik, man holder af og de fleste har ikke behov for et headset med indbygget GPS eller pulsmåler, der er med til at pumpe prisen op – bare man kan lunte af sted og lytte til musik samtidig. Se vores guide til 5 billige og gode headset til træning til maksimalt 500 kroner.

Se også: Sammenlign priser på billige headset til træning

 

Billige og gode headset til træning og motion – se priser

 

#1 Jabra Step Wireless

Kommentar: Vandafvisende, designet til at sidde sikkert i ørene. God lyd med støjreducering. Mulighed for at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet. Opkobling til telefon via bluetooth. Batteritid på 4 timer.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Step Wireless

 

#2 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

Kommentar: Splash proof, ørebøjler, god pasform og god lyd. Fire størrelser ørepuder følger med. Mulighed for at foretage opkald og samtaler. Opkobling til telefon via kabel.

Bedste pris:
Cirka 235 kroner.

Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#3 Puro Sport Stereo Earhook Earphone

Kommentar: Earbuds med lille krog til sikker placering i øret, god pasform og god lyd. Mulighed for at foretage opkald og samtaler. Opkobling til telefon via kabel.

Bedste pris:
Cirka 249 kroner.

Se aktuelle priser på Puro Sport Stereo Earhook Earphone

 

#4 BoomPods Wireless Retrobuds (sport)

Kommentar: In ear earbuds sidder godt og stabilt. Mulighed for opkald og samtaler. Svedafvisende og opkobling til telefon via bluetooth. Batteritid på fire timer.

Bedste pris:
Cirka 320 kroner.

Se aktuelle priser på BoomPods Wireless Retrobuds (sport)

 

#5 Koss The Plug

Kommentar: In ear earbuds af blødt skum – sidder godt og behageligt i ørene. God lyd i forhold til prisen. Opkobling til telefon via kabel.

Bedste pris:
Cirka 130 kroner.

Se aktuelle priser på Koss The Plug

Skal sidde godt og sikkert i øret og have god lyd

Et headset, som man bruger til træning, skal først og fremmest sidde godt og sikkert i øret. Der er ikke noget mere irriterende end et headset, der hele tiden falder ud af øret, mens man løber. En bøjle, der sidder rundt om øret, er godt, men lidt upraktisk, hvis man har briller. Nogle headset en lille tap, der sætter headsettet fast inde i øret. Lyden skal også være god. Man kan ikke forvente støjreducering i headset til under 500 kroner, men det skal helst ikke suse, når man løber.

Mange går efter et sved- og vandafvisende headset, når de skal have et headset til træning – personligt har jeg trænet med mange headset, der ikke var det og de har holdt fint. Så med mindre det altid regner eller du vil have dit headset med under vand, så skal du ikke være bekymret, hvis dit headset ikke er vandafvisende. Trådløst med bluetooth eller er kabel og ledning fint? Det er smag og behag – vælg det, der fungerer bedst for dig. Den trådløse løsning er oftest lidt dyrere end den kablede.

De træningsheadset, der er på listen, er fra Jabra, Sony, Puro, Koss og BoomPods.

Se også: Guide til de bedste headset til træning

Top 5 bedste billige headset til træning,  oktober 2017

Guiden til 5 gode og billige headset til træning er fra oktober 2017. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu siden 2001 og priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Puro, Koss og BoomPods.

Det dyreste headset til træning på top fem listen koster 500 kroner, mens det billigste koster 130 kroner. Der er cirka 370 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden. De dyreste headset med fokus på træning koster omkring 2.000 kroner, så i forhold til dem kan man spare godt 1.800 kroner ved at vælge det billigste headset i denne guide.

Se også: Prissammenligninger på billige headset til træning