Bedste fitnesstracker 2021 – guide til det rigtige valg

Bedste fitness trackere: Der er mange at vælge mellem til at optimere træning og få indblik i søvn og stress. Guide til de bedste.

Bedste fitnesstracker 2021 – guide til det rigtige valg

En fitnesstracker kan være uundværlig i bestræbelserne på at komme at med fedtet på siderne eller på maven eller hvis man ønsker at få bedre indblik i ens søvn og stressniveau. Vi guider her til de bedste fitnesstrackere på markedet lige nu og supplerer også med de bedste og altid opdaterede priser.

Bedste fitnesstracker 2021

#1 Fitbit Inspire 2

fitbit inspire 2

Fitbit Inspire 2 tæller skridt, afstand og har funktioner til søvnregistrering. Den genkender automatisk, når du laver nogle almindelige øvelser og den kan spore over 20 slags træning i alt. Det er fedt og praktisk, at den selv registrerer, når man for eksempel løber eller cykler, så man ikke selv skal aktivere den registrering.

Trackeren er vandtæt ned til 50 meter og kan bruges i poolen til at tracke svømning.

Den indeholder også en pulsmåler, der kan køre konstant. Du får også en imponerende batterilevetid på 10 dage, men den fedeste ændring i den nye Inspire 2 er, at der ikke er nogen knapper. Du styrer den slanke, strømlinede fitnessmonitor ved at trykke på den berøringsfølsomme side af enheden.

Skærmen er lysstærk og den kan vise klokken og fitnessoplysninger samt modtage meddelelser fra din telefon. Fitbit Inspire 2 er et rigtig godt bud på den bedste fitnesstracker lige nu.

De bedste priser på Fitbit Inspire 2

Opdateret 29/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Merlin
Mindstepris
682,-
682,-
Compumail
Mindstepris
724,-
724,-
Dataworld
Mindstepris
779,-
779,-

Fitbit Inspire 2 udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 361,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Fitbit Inspire 2

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Se også: De bedste telefoner til fitness

#2 Samsung Galaxy Watch Active 2

samsung galaxy watch active 2 bedste fitness tracker

Galaxy Watch Active 2 tager mange af de bedste dele fra andre ure som Galaxy Watch 3 og er en enhed, der er fremragende til sundhed og fitness.

Den lyse, store og runde AMOLED-touchscreen ser skarp ud i al slags lys og er let at bruge. Trackeren har en roterende ramme, så du nemt kan navigere i brugerfladen.

Active 2 er fyldt med sundheds- og fitnessfunktioner, hvilket gør det til en hård konkurrent til Apple Watch i forhold til de overordnede funktioner. Den kan registrere omkring 40 forskellige former for træning og indeholder en løbecoach, der kan give dig råd, mens du træner.

Du finder også indbygget GPS, fuldtids pulsmåling, søvnregistrering, stød- og falddetektion, en EKG-sensor, V02 max. og meget mere.

Batteritiden rækker typisk til 2-3 dages brug og samlet er Galaxy Watch 2 lidt en favorit, når vi taler fitnesstracker.

De bedste priser på Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium

Opdateret 29/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Dataworld
Mindstepris
1.724,-
1.724,-
Power
Mindstepris
1.899,-
1.899,-
happii.dk
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 3.944,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Se også: Sammenlign priser på smartwatch

#3 Fitbit Sense fitnesstracker

Fitbit Sense er den mest komplette fitness tracker i Fitbit-serien. Det har næsten alle tænkelige slags sensorer, herunder Sp02, hudtemperaturmåling, EKG og søvnovervågning.

Meget af det fungerer automatisk, mens du sover. Sense måler dit iltniveau i blodet og din hudtemperatur om natten for at foretage nogle generelle vurderinger af dit helbred. Uret har naturligvis alle de sædvanlige fitness- og træningsfunktioner, så det kan registrere de fleste former for motion sammen med skridtmåling og puls.

Uret kan endda angive, hvornår du skal presse lidt hårdere på under en træning for at få mest muligt ud af dit træningspas.

Sense har en lys og responsiv farvetouchskærm og understøtter stemmekommandoer via Alexa og Google Assistant. Det fungerer med både Apple- og Android-telefoner. Den tilbyder også ca. 4-5 dages batterilevetid mellem opladninger – det er okay nok taget i betragtning, hvor mange sensorer den har.

De bedste priser på Fitbit Sense

Opdateret 29/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
1.370,-
1.370,-
avXperten
Mindstepris
1.665,-
1.665,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
2.039,-
2.039,-

Fitbit Sense udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 1.369,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Fitbit Sense

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

#4 Xiaomi Mi Band 4 fitnesstracker

Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4 har mange af de mest almindelige funktioner, som du ville få i en langt dyrere Fitbit-model. Den laver f.eks. aktivitetsmåling med et halvt dusin træningstilstande, herunder løbebånd, udendørs løb, cykling, gang og svømning. Den er altså også vandtæt.

Når det er sagt, er antallet af programmerede træningsprogrammer en smule begrænset sammenlignet med andre aktivitetstrackere, der tilbyder en meget bredere vifte af aktiviteter. Derudover indeholder den alle de sædvanlige grundlæggende sporingsfunktioner, såsom antal skridt, distance og forbrændte kalorier.

Mi Band 4 indeholder også en pulsmåler og har evnen til at advare dig, hvis den registrerer noget unormalt. Du kan også bruge det til grundlæggende søvnmåling, selv om trackeren ikke kan registrere detaljerede data som f.eks. kvaliteten af REM-søvn, du får. For at få det skal du gå op til en mere førsteklasses tracker.

AMOLED-skærmen er lys og farverig, så den er let at se i skarpt sollys. Alligevel får du en generøs batterilevetid – det kan holde næsten tre uger mellem opladninger.

De bedste priser på Xiaomi Mi Band 4

Opdateret 29/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
MyTrendyPhone
Mindstepris
99,-
99,-
Compumail
Mindstepris
243,-
243,-
Gucca
Mindstepris
290,-
290,-

Xiaomi Mi Band 4 udbydes af 8 udbydere. Du kan spare op til 451,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Xiaomi Mi Band 4

Sammenlign aktuelle priser hos 8 webshops »

Se også: Bedste smartwatch til fitness

#5 Amazfit Bip U

Amazfit Bip U er en solidt, pålideligt og overraskende funktionelt budget-fitnessmåler med mange funktioner.  På trods af den lave pris er det et smartwatch med et væld af fitness-trackingfunktioner. I modsætning til mange trackere og smartwatches har den et farvedisplay, der altid er tændt.

Og du får mere end en uges batterilevetid, ikke kun dage eller (i Apples tilfælde) timer. Du kan forvente at få tæt på 9 dage ud af uret mellem hver opladning.

Bip U klarer alle de grundlæggende fitnessmålinger, f.eks. skridt, distance, søvnovervågning, puls og meget mere. Det har også en SpO2-sensor, hvilket betyder, at det kan måle dit iltniveau i blodet ligesom det nyeste Apple Watch og andre high-end fitnessarmbånd.

Der er dog ingen GPS om bord, så du skal medbringe din telefon, hvis du vil følge detaljerne i din udendørs løbetur. Det kan registrere mere end 60 slags øvelser og sportsgrene, herunder løb, cykling, svømning, yoga, fiskeri, badminton og kickboxing. Det er altså også vandtæt.

Du vil måske sætte pris på, at dette bånd overvåger dit stressniveau og laver åndedrætsøvelser for at hjælpe dig med at holde det under kontrol. Du får også notifikationer fra din telefon, så du kan overvåge dine sms’er og kalenderaftaler fra dit håndled. Til prisen er det en glimrende fitnesstracker.

De bedste priser på Xiaomi Amazfit Bip U

Opdateret 29/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
493,-
493,-
Merlin
Mindstepris
499,-
499,-
Dataworld
Mindstepris
528,-
528,-

Xiaomi Amazfit Bip U udbydes af 5 udbydere. Du kan spare op til 102,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Xiaomi Amazfit Bip U

Sammenlign aktuelle priser hos 5 webshops »

Se også: Test af fitness trackere