bedste in ear headset pris

Bedste in ear headset til prisen – guide med sammenligning af pris

In ear headset har normalt ikke verdens bedste lyd, men til prisen kan man få meget for pengene og en stor fordel er, at de intet fylder og let kan tage med på farten. Sammenlign priser på de bedste billige in ear headset.

In ear headset har meget små earbuds, der passer ind i øregangen og hvad enten de er med eller uden bluetooth, så er de utrolig praktiske at have med rundt – de fylder stort set ingenting i lommen eller tasken. In ear headsets kommer i mange forskellige prisklasser – vi guider herunder til 5 af de virkelig gode til prisen. Høretelefonerne er rangeret efter pris.

Se også: Sammenlign priser på billige headset

 

Bedste billige in ear headset – guide og priser

#1 Jays A-One
Kommentar: Kablet jackstik in ear haedset med klassisk design for denne kategori – de sidder fint og sikkert i ørene. Lyden er god og rummelig. Et rigtig godt on ear headset til prisen.

Bedste pris:
Cirka 185 kroner.

Se aktuelle priser på Jays A-One

 

#2 Sony MDR XB50L
Kommentar: Kablet on ear haedset med jackstik, velbygget og har fint design. Lyden er god.

Bedste pris:
Cirka 300 kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR XB50L

 

#3 Audio-Technica ATH-CKX7iS
Kommentar: Kablet headset med jackstik, anonymt design men sidder fint. Mikrofon indbygget til opkald og man kan besvare opkald og styre volumen på knap på ledningen.

Bedste pris:
Cirka 470 kroner

Se aktuelle priser på Audio-Technica ATH-CKX7iS

 

#4 Pioneer Sport SE-CL6BT-W
Kommentar:  Pioneer Sport SE-CL6BT-W er et bluetooth headset med kabel der ligger rundt om nakken. Det skal have ros for et godt design, for at være svedafvisende og for at have fin lyd. Batteritid på cirka 10 timer.

Bedste pris:
Cirka 480 kroner.

Se aktuelle priser på Pioneer Sport SE-CL6BT-W

 

#5 Jabra Elite 25e
Kommentar: Et bluetooth in ear headset med rigtig god lyd og gode materialer med bøjlen til nakken. Batteritiden er på cirka 18 timer.

Bedste pris:
Fra cirka 560 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Jabra Elite 25e

Se også: Sammenlign priser på de bedste on ear headset

De bedste in ear headset, maj 2018

Guiden til de bedste in ear er fra maj 2018. Rangeringen er baseret på test af headset foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jays, Sony, Pioneer, Jabra og Audio-Technica.

Det dyreste on ear headset i guiden koster 560 kroner, mens det billigste koster 185 kroner. Der er cirka 375 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger på billige in ear headset