Bedste on ear headset til prisen – guide med sammenligning af pris

Guide til de bedste on ear headset til prisen - både billige og dyrere on ear headset.

Bedste on ear headset til prisen – guide med sammenligning af pris

On ear headset har både fordele og ulemper, men de kan under alle omstændigheder levere fremragende lyd. Sammenlign priser på de bedste billige on ear headset.

On ear headset har aldrig rigtig været min kop te, da de har det med at trykke for hårdt ind på mine brillestænger og derved bliver de ikke så rare at bruge over længere tid.  På den anden side har de nogle fordele, der er værd at overveje – blandt andet at de ikke nødvendigvis sorterer al støj fra omgivelserne fra på samme måde som in ear og over ear headset kan have tendens til.

Se vores guide til 5 af de bedste on ear headset til prisen.

Se også: Sammenlign priser på billige headset

 

De bedste billige on ear headset – guide og priser

 

#1 Libratone Q Adapt on ear

Kommentar: Bluetooth on ear headset med fremragende lyd og meget effektiv støjreducering. De har flot og anderledes og genkendeligt design. Batteritid på omkring 10 timer.

Bedste pris:
Cirka 1.600 kroner

Se aktuelle priser på Libratone Q Adapter On ear

 

#2 Sony MDR ZX220BT

Kommentar: Et bluetooth on ear headset med rigtig god lyd og gode materialer.  Batteritiden er på cirka 12 timer.

Bedste pris:
Fra cirka 1.400 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR ZX220BT

 

#3 Jabra Move Wireless

Kommentar: Jabra Move Wireless skal have ros for et rigtig cool design, der er lidt mere vovet end de fleste andre. Lyden er virkelig god, men støjreduceringen er ikke særlig effekttv. Batteritid på cirka 8 timer.

Bedste pris:
Cirka 750 kroner.

Se aktuelle priser på Jabra Move Wireless

 

#4 Sony MDR ZX660AP

Kommentar: Kablet on ear haedset, der er velbygget og har godt design. Lyden er god og rummelig. Et rigtig godt on ear headset til prisen.

Bedste pris:
Cirka 400 kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR ZX660AP

 

#5 JBL Synchros E30

Kommentar: On ear headset med kabel. Fornuftig lyd og udmærket komfort. Et rigtig god on ear headset til prisen.

Bedste pris:
Cirka 300 kroner.

Se aktuelle priser på JBL Synchros E30

 

Fordele og ulemper ved on ear headset

Som tidligere nævnt kan on ear headset have tendens til at trykke for hårdt ind mod brillestænger, hvis man altså bærer briller, men ellers er on ear headset faktisk meget praktiske og kan tilbyde flot lyd. Årsagen til, at de er praktisk er, at selve hørebøfferne ikke er så store som på over ear headset og de er dermed lettere at tage med rundt i en håndtaske. Samtidig ser det heller ikke så voldsomt ud, når man har on ear headset på hovedet – med over ear headset kan man hurtigt ligne en tech-nørd.

On ear høretelefoner kan sagtens have fremragende lyd og aktiv, effektiv støjreducering og bruger man ikke briller, kan de være meget behagelige at bruge over længere tid af gangen.

Se også: Guide til de bedste headset til træning

De bedste billige on ear headset, marts 2018

Guiden til de bedste billige on ear er fra marts 2018. Rangeringen er baseret på test af headset foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra .

Det dyreste on ear headset i guiden koster  kroner, mens det billigste koster 200 kroner. Der er cirka 350 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger på billige on ear headset