billig smartwatch fitness tracker

Bedste ur / fitnesstracker til under 1.000 kroner – guide og priser

Er du ude efter et ur, der fungerer som både ur til dagligdagen og som fitnesstracker, men ikke er interesseret i at bruge alt for mange penge på et sådan produkt.  Guide til de bedste bedste ur /fitness tracker til under 1.000 kroner.

Vi guider herunder til tre gode ure /fitness tracker til under 1.000 kroner.

Se også: Bedste priser på smartwatch

 

Bedste ur /fitness tracker til under 1.000 kroner

TomTom Spark
TomTom Spark er egentlig nærmere en fitness tracker end et egentlig smartwatch. Det er udstyret med GPS, aktivitetstracker og kan tracke cykling, løb og svømning. Med GPS aktiveret har det batteritid på op til 11 timer. Det er vandtæt.

Pris på TomTom Spark fra cirka 850 kroner. Sammenlign priser på TomTom Spark.

 

Nokia Activity Steel

Nokia Activity Steel har et klassisk urdesign med stilfuldt design og fungerer som en fin aktivitetstracker. Batteritid på op til 8 måneder.

Pris på Nokia Activity Steel fra cirka 850 kroner. Sammenlign priser på Nokia Activity Steel.

 

Garmin vívomove Sport

Garmin vívomove Sport ligner et almindeligt ur. Det kan måle distance, forbrændte kalorier og andre fitness- og sundhedsrelaterede sager. Batteritid på op til 12 måneder.

Pris på Garmin vívomove Sport fra cirka 725 kroner. Sammenlign priser på Garmin vívomove Sport.

Se også: Find de billigste smartwatch

 

Bedste ur /fitness tracker til under 1.000 kroner, april 2018

Guiden til de bedste smartwatch til under 1.000 kroner er fra april 2018. I guiden finder vi ure fra Samsung, Huawei, Asus, Fossil og Garmin. Det billigste smartwatch i guiden koster cirka 725 kroner, mens det dyreste koster 850 kroner. Det giver en prisforskel på 125 kroner på det dyreste og billigste ur / fitness tracker. Det er med andre ord ikke prisen, der er det afgørende for, om man vælger den ene eller anden.

Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun er listet produkter fra webshops, der er e-mærke certificerede og som er manuelt godkendt af pricepusher.dk som et sikkert sted at handle online.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch