samsung gear s3 classic

Den billiste Samsung Gear S3 Classic – sammenlign priser

Samsung Gear S3 Classic er stadig et af de bedste smartwatch på markedet og det giver gode funktioner til en fornuftig pris. Sammenlign priser på Samsung Gear S3 Classic.

Det er ikke kun her på redaktionen, at vi er begejstrede for Samsung Gear S3 Classic. Flere af de største tech-medier rundt om i verden roser det også.

For eksempel er TechRadar vilde med always-on-skærmen, der altid viser klokkeslet, dato og seneste notifikationer uden at uret som sådan er aktivt og de roser også aktivitetstrackeren og brugerfladen, der er meget intuitiv.

Gadget-magasinet Stuff kalder Gear S3 Classic for et smartwatch, der både er smart og ser smart ud. Vi er enige i konklusionerne fra både Tech Radar og Stuff  – Gear S3 Classic er et rigtig smart smartwatch, der samtidig har et smart design.

Se også: Bedste pris på smartwatch

Billig Samsung Gear S3 Classic – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: 2.555 kroner

#2 Proshop
Pris: 2.635 kroner

#3 Happii
Pris: 2.695 kroner

Se også: Sammenlign priser på Samsung Gear S3 Classic

 

Funktioner på Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 Classic har et tidsløst design og har funktioner som indbygget GPS og pulsmåler til præcis tracking af ens løbetur og der er mange virkelig gode aktivitetstracker-funktioner til løb, cykling, svømning og ski.

Uret kan måle antal skridt, hvor hurtig du cykler og hvor højt du er over vandets overflade og det indbyggede barometer kan holde dig opdateret om vejrmæssige ændringer og lufttryk.

Uret har også 4 GB indbygget hukommelse til at gemme musik på og musikken kan så afspilles på et bluetooth headset eller højtaler – man kan altså nuppe en løbetur uden at have mobilen med sig. Batteriet i Gear S3 Classic rækker til cirka 3-4 dages brug på en fuld opladning.

Se også: Dette skal du vide inden du køber smartwatch

 

Bedste tilbud på Samsung Gear S3 Classic, marts 2018

Guiden med de bedste priser på Samsung Gear S3 Classic er foretaget i marts 2017. Priserne på uret er fundet på pricepusher.dk, der kun lister priser fra webshops, der er e-mærke certificerede. Bedste pris på Gear S3 Cassic kommer fra Wupti, Proshop og Happii.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch

 

Skriv et svar