tdc group

Bedste abonnementer på TDC’ net? Se guide og priser

TDC er de sidste tre år kåret til at have Danmarks bedste netværk og det kan være en væsentig grund til at vælge et teleselskab, der benytter TDC’ netværk. Men hvilke teleselskaber har de bedste mobilabonnementer på TDC’ netværk? Guide til de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk.

TDC har sidste tre år kunnet bryste sig med at have Danmarks bedste netværk – det er i hvert fald konklusionen hos Teknologisk Institut, der har stået for at teste netværkene i Danmark de seneste 4-5 år. Det kan være en meget væsentlig grund til at vælge et teleselskab på det netværk, da man skal have god mobildækning for at opnå den bedste oplevelse med ens mobil.
Spørgsmålet er så, hvilke af de teleselskaber, der er på TDC’ netværk, der har de bedste mobilabonnementer? Se vores guide herunder med priser.
Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer 

De bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk

#1 Unotel
25 times taletid, 15 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Oprettelse: 129 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Abonnementet kan ikke bruges uden for Danmark.

 

#2 Telmore
20 times tale, 30 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU)
Pris: 149 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer fri tale og sms/mms samt op til 6 GB data i EU om måneden. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

 

#3 Fullrate
10 times tale, 30 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU)
Pris: 149 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer fri tale og sms/mms samt op til 5 GB data i EU om måneden.

 

#4 YouSee
Fri tale times tale, 15 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU) + YouSee Musik
Pris: 199 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Kommentar: Du kan få et ekstra gratis simkort til datadeling, som du kan sætte i for eksempel din tablet. YouSee Musik er YouSee’s musikstreaming-tjeneste med over 30 millioner sange og DR’s radiokanaler integreret.

Se tilbud her

 

#5 Telmore Play
Fri tale, 30 GB data og fri SMS/MMS ((inkluderer gratis roaming i EU)) + 7 tjenester
Pris: 259 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med fri tale og SMS/MMS + 10 GB data i EU om måneden. 7 tjenester er inkluderet i prisen: HBO, Telmore Play, TV2 Play, Min Bio, Cmore, Flipp og BookMate – de har en samlet værdi på omkring 700 kroner om måneden. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

Se tilbud her

Se også: Priser på de bedste mobilabonnementer

 

De bedste abonnementer på TDC’ netværk, september 2018

Guiden til de bedste mobilabonnementer på TDC’ netværk er fra september 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telmore, Fullrate, Unotel og YouSee.

Det dyreste abonnement i guiden koster 259 kroner om måneden, mens det billigste koster 129 kroner om måneden. Det giver en besparelse på 130 kroner at vælge det billigste abonnement i forhold til det dyreste. Husk dog, at det bedste abonnement er det, der passer til dit behov.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

Skriv et svar