De bedste abonnementer på Telias netværk

Der er flere teleselskaber på Telias netværk, men hvilke har de bedste mobilabonnementer? Se guide og priser på billige og gode mobilabonnementer på Telias netværk.

De bedste abonnementer på Telias netværk

Telia har et udmærket netværk og ønsker du at blive kunde hos et teleselskab, der benytter netop Telias mobilnet, så finder du de bedste mobilabonnementer hos Telia selv, samt hos Call me og Greentel. Guide til de bedste mobilabonnementer på Telias netværk.

En væsentlig grund til at skifte teleselskab kan være mobildækningen. Man kan have en nok så smart mobil, men kan den ikke komme på nettet, så er der ikke meget sjov ved den. Hvis Telias netværk dækker bedst der, hvor du bruger mobilen mest, så er det en rigtig god idé at vælge et teleselskab på Telias netværk. Vi guider til de fem bedste mobilabonnementer på Telias netværk. Rangeringen er sat efter laveste pris, men hvilket abonnement, der er bedst for dig, kommer an på dit behov og forbrug.

Se også: Bedste mobilabonnementer på Telias netværk

De bedste mobilabonnementer på Telias netværk

#1 Greentel
10 times taletid, 10 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 99 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Greentels mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 4 GB data til brug i EU. Mulighed for at købe mobiltelefoner med rabat.

 

#2 Call me
Fri taletid, 20 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris:129 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 5 GB data til brug i EU. Samtidig kan man også købe mobiltelefoner hos Callme, ofte med rigtig store rabatter på selv de bedste mobiltelefoner.

 

#3 Greentel
20 times taletid, 30 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 99 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Greentels mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 4 GB data til brug i EU. Mulighed for at købe mobiltelefoner med rabat.

 

#4 Call me
Fri taletid, 40 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris:149 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 6 GB data til brug i EU.

 

#5 Telia
Fri tale, fri data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 249 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 20 GB til brug i EU samt frit forbrug af tale, sms og mms  i Norden og Baltikum. Fri data er i praksis 1.000 GB om måneden, hvilket igen i praksis svarer til fri data for stort set alle.  Telia giver store rabatter på mobiltelefoner og med dette abonnement er det også muligt at tilkøbe tjenester som Spotify, HBO og Storytel til halv pris.

Kommentarer til Telias netværk

Telia arbejder sammen med Telenor om at dele netværk og selvom test viser, at deres fælles net ikke er på niveau med TDC’, så er det lige i hælene, når det gælder dækning og hastigheder på nettet. Telia og Telenor har sammen åbnet for den første 4G-mast med 1 Gbit/s i København.

Generelt har Telia god dækning i hele Danmark.

Se også: Teleselskaber med bedste dækning og kundeservice

 

Bedste mobilabonnement på Telias netværk, september 2018

Guiden til bedste mobilabonnementer på Telias netværk er fra september 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på teleprisguide.dk. De tre selskaber på listen er Greentel, Call me og Telia,  som alle bruger Telias netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 249 kroner om måneden, mens det billigste koster 99 kroner om måneden, hvilket giver en forskel mellem det dyreste og billigste abonnement på 150 kroner om måneden.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer