Apple AirPods Max i stort prisfald – spar over 800 kroner

Apples high-end over-ear trådløse hovedtelefoner, AirPods Max, er netop nu faldet meget i pris. Se her hvad du kan spare på Airpods Max.

Apple AirPods Max i stort prisfald – spar over 800 kroner

Går du og drømmer om et sæt AirPods Max, er prisen på dem netop faldet meget. Her tager vi et kig på den aktuelle pris på AirPods Max, hvor meget de er faldet i pris og hvem der bør købe dem.

Se også: Test af AirPods Max

Her er AirPods Max billigst

Du er nok ikke den eneste, der er blevet fristet af Apples AirPods Max. Men som så mange andre blev den drøm sandsynligvis slukket, da du så prislappen. Normalt koster et sæt AirPods Max nemlig intet mindre end 4.799 kroner. Lige nu er Apples bedste trådløse hovedtelefoner dog et bedre køb end normalt, da de er faldet meget i pris.

Lige nu kan man nemlig få AirPods Max til en pris under 4.000 kroner, mere præcist 3.969 kroner med fri fragt. Det betyder, at du lige nu kan spare 820 kroner på Apples AirPods Max. Se de laveste priser herunder.

De bedste priser på Apple AirPods Max

Opdateret 13/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Komplett.dk
Mindstepris
3.772,-
3.772,-
Salgsbutikken
Mindstepris
3.941,-
3.941,-
NordicElectronics
Mindstepris
4.133,-
4.133,-

Apple AirPods Max udbydes af 30 udbydere. Du kan spare op til 1.527,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Max

Sammenlign aktuelle priser hos 30 webshops »

Er AirPods Max pengene værd?

Selvom Apples dyreste og bedste hovedtelefoner lige nu er på tilbud, er knap 4.000 kroner stadig mange penge. Er de pengene værd? Spørger du, er det svært at retfærdiggøre et køb af disse hovedtelefoner til denne pris.

AirPods Max er gode. De har flot design i lækre materialer, god lyd, er komfortable og har ekstremt god aktiv støjreduktion. Men der er flere andre hovedtelefoner, der til lavere priser er mindst lige så gode.

Skal det dog være AirPods Max, er det altså lige nu du bør købe dem. Hvis du er åben for alternativer, så tag et kig på disse trådløse over-ear hovedtelefoner.

Se også: Test af trådløse hovedtelefoner