apple airpods bedste pris

Pris og tilbud på Apple AirPods – se hvor de er billigst

Apple AirPods ser ud til at finde plads i flere og flere danske ører – i hvert fald oplever jeg oftere og oftere at se folk gå rundt med dem i ørerne. AirPods har et meget genkendeligt design – det aflange format, der hænger ud af ørene er ikke så kønt, synes jeg, men man lægger i hvert fald mærke til dem.

Sammenlign bedste tilbud og priser på Apple AirPods.

Se også: Priser på trådløse headset

 

Bedste priser på Apple AirPods – spar 

#1 Wupti
Pris: 1.208 kroner. Se tilbud

#2 Goblue
Pris: 1.290 kroner. Se tilbud

#3 Crazy-priser
Pris: 1.295 kroner. Se tilbud

#4 Happii
Pris: 1.495 kroner. Se tilbud

Se også: Priser på Apple AirPods

 

Apple AirPods – for og imod

Apple AirPods helt store styrke er, at de er så lette at parre med andre af Apples enheder – første gang man aktiverer dem er de faktisk klar til at parre med iPhone uden at du har skullet gøre noget – det er brugervenligt!

Batteritiden er også god – 5 timer på en opladning og med det medfølgende batterietui får man op mod 25 timers batterlevetid på farten, batterietuiet kan lade AirPods op 4 gange.

Endelig er det også positivt, at headsettet ikke er fyldt op med alle mulige funktioner og har blandt andet ikke GPS eller pulsmåler – det afspiller bare musik. Det gør det enkelt og intuitivt at bruge headsettet.

På negativsiden hæfter vi os ved middelmådig lyd – og så er jeg personligt særlig vild med designet.

AirPods passer sammen med iPhone, iPad og iPod touch med iOS 10 eller nyere, Apple Watch med watchOS 3 eller nyere og Mac med macOS Sierra eller en nyere version.

Se også: Priser på de bedste true wireless headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods, april 2018

Guiden til de bedste priser på Apple Airpods er fra april 2018. Priserne på headsettet er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops, der har e-mærket for sikker online handel. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er crazy-priser, Wupti, Happii, og Goblue og der er knap 300 kroner i forskel mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset