Alt om Bibobs mobilabonnement, tilbud, hjemmeside og vilkår

Det er svært at få et overblik over telemarkedet. Derfor har vi vurderet mobilselskaberne på forskellige parametre: hjemmesidens overskuelighed, selskabets udbud og vilkår - Se priser, fordele og ulemper ved Bibob.

Alt om Bibobs mobilabonnement, tilbud, hjemmeside og vilkår

65 mobilselskaber tilbyder mere end 500 forskellige mobilabonnementer i en jungle af vilkår godt krydret med et stort mix af tilbud på mobiltelefoner, bredbånd og Tv-pakker. En række mobilselskaber er direkte dårlige, mens andre er seriøse udbydere af til dels attraktive løsninger – Her retter vi fokus på priser, fordele og ulemper ved Bibob! 

 

Hjemmesiden & vilkår

Umiddelbart ser Bibobs hjemmeside enkel ud og er da også, med kun fire faneblade øverst, overskuelig og let at navigere i. Og det positive førstehåndsindtryk holder faktisk hele vejen til ”tjek-ud”-kassen.

Som en potentiel kunde af Bibobs tjenester er du selvfølgelig interesseret i at finde og læse de vilkår, selskabet tilbyder, inden du binder dig til noget. Her har Bibob gjort arbejdet for dig, da de har samlet alle vilkårene som pdf-filer under ét, så de er lige til at downloade – det er både nemt og bekvemt.

Da Bibob tilbyder sine tjenester online, er Bibob underlagt købelovens bestemmelser om 14 dages fortrydelsesret ved fjernsalg (se evt Forbrugerombudsmandens guide). Det betyder reelt, at du kan bestille et Bibob mobilabonnement og teste det, og inden 14 dage fortryde købet hvis du ikke er tilfreds med f.eks mobildækningen. Bibobs vilkår finder du nederst på forsiden under Om Bibob.

Alt i alt kan man nemt tilgå de relevante informationer fra Bibobs forside, og det giver en overskuelig og brugervenlig hjemmeside fra a til z.

Se også: De bedste mobilabonnement på markedet lige nu

 

Netværk & mobilnet

Udover at have styr på vilkårene inden du køber en ny mobil eller abonnement, er det helt afgørende, at du ved, om det pågældende selskab har netværk og mobilnet, hvor du bor – det er især noget, der er værd at undersøge, hvis du bor uden for de store byer. Bibob benytter Telenors netværk og tilbyder som standard 4G net på alle mobilabonnementerne.

På hjemmesiden linker Bibob til et dækningskort, hvor du kan se hvordan netværksdækningen er i netop din by. Det kan også være en god idé, at spørge naboer og venner, som kommer på besøg om de er tilfredse med Bibob/Telenors netværk. Hvis dækningen skranter, så kan det være en god idé, at finde et mobilselskab med andet netværk og mobilnet.

Se også: Bibobs aktuelle udvalg og tilbud på mobilabonnement

 

Bibobs mobilabonnement, telefoner & bredbånd

Bibob er blandt de absolut billigste til mobiltelefoni, men hænger lidt efter de billigste på mobilt bredbånd. Bibob har et bredt udvalg af populære smartphones, som sælges kontant og uden binding. Ønsker man gode kontantpriser på mobiltelefoner – uden at binde sig til at langvarigt mobilabonnement – kan Bibob anbefales som et trygt og meget rimeligt sted at handle.

Udvalget af mobilabonnement er bredt og billigt, og de fleste danskere vil her kunne dække sit mobilforbrug til meget konkurrencedygtige priser. Med et Bibob mobilabonnement har du også mulighed for tilvalg af ekstra data, billig dataroaming i udlandet og musiktjenesten WiMP. 4G er standard for mobilabonnementer og mobilt bredbånd.

Bibob har fingeren på pulsen og konkurrenceknappen og tilbyder jævnligt særligt gode kampagner på mobilabonnement – Lige nu kan du f.eks få 10 timer Tale, 40 GB & Fri SMS/mms til 109 kroner om måneden!

Tjek aktuelle tilbud ved Bibob

 

Prisniveau, fordele og ulemper

Ifølge teleanalytiker Nicolas Fredriksen er Bibob blandt de billigste udbydere på markedet, og det gælder i særdeleshed, hvis man har et stort dataforbrug – eksempelvis hvis man ofte bruger mobilen til at være på nettet eller streame film. Derudover har Bibob som standard 4G hastighed, og det er altså en internethastighed der er dobbelt så hurtig, som hvis den var på 3G. Så hvis man er en ræser på nettet, er Bibob absolut værd at overveje.

Bibob tilbyder også køb af mobiltelefoner, men hos Bibob kan man dog ikke købe mobilen på afbetaling – derimod har de relativt lave priser, når man køber dem kontant. Det forudsætter blot, er at man har et Bibob-abonnement. Bibob har ingen gebyrer og bindingsperioder ved køb af mobil.

Bibob tilbyder derudover mobilt bredbånd, men er ifølge Nicolas Fredriksen ikke specielt stærke på pris og indhold – her får man nemlig få datamængder til en relativt høj pris.
Bibobs dataroamingløsning er for lille, så når man surfer på mobilen i udlandet kan man hurtigt blive negativt overrasket, siger Fredriksen og tilføjer: ”Man kan med dataroamningpakken bruge 10 MB data for 10 kr. i EU og Norden pr. dag. Det er reelt alt for lidt og man skal i tillæg  være opmærksom på at roamingpakken ikke giver fri roaming på tale og sms. Netop på roamingløsningen kunne Bibob være meget stærkere”.

 

Anbefales:

Få gratis og uforpligtende tilbud på mobilabonnement, telefoner, bredbånd og Tv til hele familien

 

Seneste nyt i sagen

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. Nicolas Fredriksen gik videre med sagen. 3/9/2015 kørte vi nyheden; Fokus på Oisters mobilabonnement, hjemmeside og vilkår – Læs videre her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..