Mobilabonnement med rabat på telefoner

Med mobilabonnement med rabat på telefoner kan du spare rigtig mange penge på din næste mobil. Se fordele og ulemper.

Mobilabonnement med rabat på telefoner

Særligt premium-telefoner kan være pokkers dyre og let koste op mod 10.000 kroner. Det er mange penge for de fleste. Heldigvis er det muligt at gøre prisen lidt mere spiselig, nemlig ved at købe telefonen med rabat med abonnement.

Mobilrabat og rentefri afdrag

En lang række teleselskaber sælger telefoner med rabat sammen med et mobilabonnement. Udover rabatten får man også mulighed for at kunne afdrage på telefonen over rigtig mange måneder. Det kan typisk gøres over 12, 24 eller 36 måneder. Jo længere tid man afdrager desto mindre bliver det månedlige beløb på telefonen.

Har du set dig varm på en mobil til 10.000 kroner, så kan du sagtens forvente mobilrabat på et par tusind kroner, hvis du køber mobilen med rabat hos et teleselskab. Så undgår du at betale den fulde pris for telefonen og samtidig kan slippe for at skulle betale telefonens fulde pris på én gang og i stedet betale cirka 222 kroner om måneden over 36 måneder.

For nogle år siden skulle man betale renter, hvis man indgik den slags afdragsordninger, men heldigvis begyndte teleselskaberne at konkurrere om at indføre rentefrie afdragsordninger. Det betyder altså, at man ikke betaler ekstra for telefonen, hvis man vælger et mobilabonnement med rabat på telefoner.

Se også: Mobilabonnementer til dit behov

Mobilabonnementer med mobilrabat

Her under kan du se guide til teleselskaber med mobilabonnementer med mobilrabat.

  • CBB Mobil
  • Greentel
  • Call Me
  • Telmore
  • YouSee
  • Telia
  • YouSee
  • Telenor

Sammenlign priser på abonnementer

Binder dig til mobilabonnement

Helt omkostningsfrit er det dog ikke. Man binder sig nemlig til et mobilabonnement det teleselskab, som man køber telefonen hos, i hele perioden for afdragsordningen. Tommelfingerreglen er, at jo større mobilrabat man kan opnå, desto dyrere et mobilabonnement må man acceptere.

Derfor er der risiko for, at du får et mobilabonnement med langt mere tale og data, end du har brug for. Du får måske endda også nogle tjenester og services med i prisen, som du ikke har glæde af. Det betyder videre, at du betaler dyrt for et abonnement, hvor du under normale omstændigheder måske kunne have nøjes med at skulle betale det halve.

Det er god god mulighed for, at det rent faktisk kan betale sig i længden at betale ekstra for mobilabonnementet. Er mobilrabatten stor, så kan det formentlig godt betale sig. Du skal jo have et mobilabonnement uanset hvad.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Køb også rentefrit på afdrag i webshop

Webshops tilbyder ikke mobilrabatter på samme måde som teleselskaber. De har kun fortjeneste på selve telefonen og ikke kundeforholdet med et abonnement. De tilbyder dog også rabatter ind i mellem og også her kan man købe rentefrit på afdrag i op til 36 måneder.

Det kan derfor også være en mulighed at tjekke mobilpriser hos webshops ud, inden man takker ja til et tilbud på mobilabonnement med rabat på mobiltelefon hos et teleselskab.

Se også: Mobilabonnement med rabat på telefoner