Mobilabonnementer der kan bruges i Norge

Hvilke teleselskaber har abonnementer, der kan bruges i Norge? Se vores store guide til de bedste løsninger og tilbud.

Mobilabonnementer der kan bruges i Norge

Det vil måske overraske nogen – det overraskede i hvert fald mig – at Norge er et af danskernes farvoritlande at rejse til på ferie. Mobilabonnementer du kan bruge i Norge.

Danskernes favoritlande at holde ferie i er Spanien, Italien, Tyskland, Grækenland og Norge. De fire første lande overrasker ikke så meget, men at Norge er et mere populært ferieland end Frankrig eller England, det kan måske godt overraske lidt. Norge er da et dejligt land og særligt om vinteren er der mange, der skal en tur på de norske fjelde – formentlig er det det, der gør landet til et så poulært land at besøge for os danskere.

Se også: Abonnementer med billig roaming

Kan man trygt besøge vores norske naboer?

Norge er et af de lande, der har mistet færrest personer til COVID-19 med i skrivende stund kun 785 døde som følge af pandemien. Til sammenligning har der indtil nu været cirka tre gange flere COVID-19-døde i Danmark. Nye dagligt smittede i Norge svinger mellem 300 og 500. Det samtale antal smittede er dog vokset meget de seneste uger og landet har ret strikse indrejseregler.

Derfor fraråder Udenrigsministeriet lige nu alle ikke-nødvendige rejser til Norge med undtagelse for regionerne Rogaland, Møre og Romsdal, Nordland, Vestland, Trøndelag og Troms og Finnmark. Der kan dog blive åbnet mere op for indrejser her i løbet af juni.

En tur til Norge er dog ikke helt samme uden at kunne bruge mobilen. Herunder kan du se en stor oversigt til teleselskaber, der tilbyder roaming i Norge.

Se også: Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Europa?

Mobilabonnementer du kan bruge i Norge

1 CBB Mobil

CBB har flere DK-abonnementer, men har også en række EU-abonnementer og de kan også bruges i Norge. Priser fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 dukaTale

Alle dukaTales abonnementer kan bruges frit Norge. Selskabets abonnementer koster fra 59 kroner.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

Oister inkluderer roaming i alle selskabets mobilabonnementer med 2 GB til 12 GB om måneden. Priserne starter fra 49 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Greentel

Greentels udlandsabonnementer starter fra 48 kroner om måneden. Man får fra 2 GB til 10 GB data om måneden til brug i EU og Norge.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#5 Eesy

Eesy har kun mobilabonnementer med roaming – i EU og Norge. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har enkelte DK-abonnementer, men de fleste kommer med roaming. Priser starter fra 140 kroner om måneden, lidt højere end hos konkurrenterne, men man kan så også bruge selskabets abonnementer i 72 lande.

Se aktuelle tilbud hos 3

#7 YouSee

YouSee tilbyder kun abonnementer med roaming inkluderet. De koster fra fra 69 kroner og man kan få fra 3 til 20 GB data til brug i udlandet.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telenor

10 til 20 GB data om måneden til brug i EU med priser, der starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#9 Telmore

Telmore tilbyder roaming i alle selskabets abonnementer og man kan få fra 13 GB data til 44 GB data om måneden. Priserne starter fra 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#10 OK Mobil

OK Mobil tilbyder roaming-abonnementer med 8 til 15 GB data til brug uden for de danske grænser. Priserne starter fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#11 Hallo Mobil

Hallo har priser fra 79 kroner om måneden og man får fra 6 GB data – samt tale og sms/mms.

Se aktuelle tilbud hos Hallo Mobil

#12 Telia

Telia har abonnementer fra 79 kroner om måneden. Alle selskabets abonnementer med roaming kan frit bruges i Norge, som var man i Danmark.

Ingen aftale om trafik

#13 Call Me

Call me har roaming-abonnementer  Priserne starter fra 99 kroner om måneden. Alle selskabets abonnementer med roaming kan frit bruges i Norge, som var man i Danmark.

Ingen aftale om trafik

Mobilabonnementer du kan bruge i populære ferielande

Norge er som sagt et dejligt land, men der er ikke samme sol, sommer og strand som i danskerne top 4 mest foretrukne feriedestinationer. Vi har derfor også lavet udførlige guides til mobiltelefoni i Spanien, Italien, Tyskland og Grækenland.

Se også: Sammenlign priser på abonnementer