Her er de Google Apps dræner mest batteri på Android

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke Google apps der bruger mest strøm og om de overhovedet bruger meget strøm, så se med her.

Her er de Google Apps dræner mest batteri på Android

Google har mange rigtige gode apps og tjenester til Android-mobiler og selvom apps som Maps, Gmail. Chrome, Duo og så videre er med til at gøre hverdagen lidt lettere for mange, så har Google også en række apps, der dræner meget batteri fra mobilen.

Avast Android App Performance & Trend Report kommer hvert kvartal og her kan man blandt andet se de Google apps, der bruger mest batteri.

Se også: Mobiltelefoner med bedst battertid

Google apps der bruger mest batteri

Appen og funktionen Google TalkBack er bruger mest batteri af Googles apps, når den skal starte op. Det er en app, der hjælper folk med dårligt syn, hvilket er godt, men den bruger altså meget batteri. Af andre Google apps, der bruger meget batteri ved opstart, er Google Play Musik, Maps, Newsstand, Plus, ChatOn og Hangouts – i følge Avast.

Faktisk er Samsung AllShare den største batterisluger af alle apps, når man kigger på batteriforbruget ved opstart af en app.

Når det gælder strømforbruget, når appene er i gang og kører, så er Google Docs og Text-to-speech med på top 10 listen over de største strømsyndere. Øverst på listen finder vi Samsung WatchOn og vi finder også Flipboard og Adobe Acrobat Reader.

Se også: Mobil med lang batterilevetid

 

Google apps ikke så slemme

Avast Android App Performance & Trend Report viser, at Googles apps generelt ikke er så store syndere, når det gælder batteriforbruget.

De har selvfølgelig en række apps, der bruger forholdsvis meget batteri, når de starter op, men man kan trods alt glæde sig over, at meget populære apps som Play Musik og Maps ikke bruger så meget strøm, når de er aktive. Det er også rart at vide, at apps som Chrome og YouTube ikke er slemme batterisyndere nok til at komme ind på top 10 listen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Se hvilke apps der bruger mest batteri på din mobil

Ønsker du at fjerne en app fra din Android-mobil, fordi den bruger meget strøm, så skal du gå ind i Indstillinger > Apps. Så vælger du den app, du vil afinstallere og trykker på Afinstaller.

Du kan i øvrigt også se på din Android-mobil, hvilke apps der bruger mest strøm ved at gå ind i Indstillinger > Batteri > Vis batteriforbrug. (Ordlyden kan muligvis variere fra Android-producent til Android-producent). Her kan du så få et overblik over, hvorfor din mobil løber hurtig tør for strøm. Oftest er det skærmen, der er den største batteriforbruger.

Se også: Nyheder om mobilforbrug

kilde