Halv pris på mobilabonnementer hos CBB – fri data til 99 kroner

CBB har sat gang i en ny kampagne, hvor der gives 50 procent rabat på alle mobilabonnementer i tre måneder. Se CBBs abonnementer og tilbud.

Halv pris på mobilabonnementer hos CBB – fri data til 99 kroner

Leder du efter et godt tilbud på billig mobiltelefoni, kunne den nyeste kampagne fra teleselskabet CBB måske friste. Her er der nemlig mulighed for, at spare en hel del penge på mobilabonnementet i en periode.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Spar 50 procent de første 3 måneder

Der er lige nu halv pris på mobilabonnementer hos CBB, der netop har vundet Loyalty Groups kundeloyalitetspris for femte år i træk – kort sagt, er kunderne meget tilfredse med CBB som deres mobilselskab.

CBB har et stort udvalg af mobilabonnementer, som man netop nu får en stor rabat på. Kampagnen hos CBB er ganske simpel: De første tre måneder du er kunde hos CBB, betales der kun halv pris for mobilabonnementet.

Det betyder, at man for eksempel kan få fri tale og fri data til 99 kroner per måned, eller fri tale og 30 GB data 54 kroner. Se det fulde overblik over CBBs abonnementer nedenfor:

  • Fri tale, 30 GB data og 20 GB EU-data til 54 kr. de første 3 måneder. Derefter 109 kr. per måned.
  • Fri tale, 70 GB data og 20 GB EU-data til 59 kr. de første 3 måneder. Derefter 119 kr. per måned.
  • Fri tale, 120 GB data og 20 GB EU-data til 64 kr. de første 3 måneder. Derefter 129 kr. per måned.
  • Fri tale, 200 GB data og 25 GB EU-data til 74 kr. de første 3 måneder. Derefter 149 kr. per måned.
  • Fri tale, fri data og 30 GB EU-data til 99 kr. de første 3 måneder. Derefter 199 kr. per måned.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Godt nok løber tilbuddet kun i tre måneder, men men prisen efter introperioden er bestemt konkurrencedygtig. Hos CBB er alle abonnementer uden binding, og man kan derfor let skifte teleselskab, når det er slut med rabatprisen. Generelt er der, hvis man skifter fra det ene tilbud til det andet, mulighed for at spare penge på mobiltelefoni.

Har CBB de laveste priser på mobiltelefoni?

CBB er uden tvivl et af de teleselskaber, hvor man får mest for pengene. Alt efter hvilket abonnement man har brug for, kan CBB sagtens være det billigste for dig. CBB er dog i hård konkurrence med andre lavprisselskaber som Oister, Call Me, eesy, Duka, Flexii og Greentel, hvor du kan være heldig at finde et endnu billigere abonnement til netop dit behov.

Tag et kig på dit forbrug af taletid, data og roaming de sidste tre måneder eller mere. Det giver dig et præcist overblik over, hvad du skal have inkluderet i dit mobilabonnement.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni