De 5 bedste smarte dørklokker med video

Smarte dørklokker har mange fordele i forhold til den traditionelle dørklokke. Læs om fordelene og se de bedste smarte dørklokker med video.

De 5 bedste smarte dørklokker med video

En dørklokke er ikke bare en dørklokke – i hvert fald ikke her i 2022. Smarte dørklokker har nogle meget brugbare funktioner, som gør dem til oplagte produkter, at udstyre en moderne smart home med. I denne artikel tager vi et kig på de fem bedste smarte dørklokker med video samt nogle at fordelene ved denne type dørklokker.

Der findes et stort udvalg af smarte produkter, der lover at gøre vores liv nemmere og bedre. Det er dog sjældent at de rent faktisk gør det. Dog er der nogle enkelte smart home-produkter, der kommer med så brugbare funktioner, at vi ikke kunne forestille os at leve uden dem. Et af disse er den smarte dørklokke. Nedenfor kan du se de bedste smarte dørklokker på markedet og nederst i artiklen kan du læse mere om, hvad en smart dørklokke kan.

Se også: Test af gadgets til smart home

De mest anbefalede smarte dørklokker

Man kan få smarte dørklokker med og uden videooptagelse. I denne artikel har vi fokus på dem med video, da de kommer med meget brugbare funktioner.

Google Nest Doorbell med batteri

Den første dørklokke på vores liste af de bedste smarte dørklokker er Googles Nest Doorbell med batteri. Som navnet indikerer, benytter denne dørklokke batteri, hvilket gør den ekstremt let at sætte op og ikke lader sig påvirke at strømnedbrud. En fremragende smart dørklokke med nattesyn, HDR, to-vejskommunikation og video i 720p. Den kan automatisk registrere bevægelse, herunder person, pakke, dyr og køretøj. Batteriet oplades og den holder strøm i flere uger på en opladning. Set til en pris på 1.260 kroner.

Se aktuelle pris på Google Nest Doorbell med batteri

Google Nest Doorbell med ledning

Er man mere til en ledning, er Google Nest Doorbell med ledning et oplagt valg. Den har ikke helt samme funktioner som udgaven med batteri, men kan registrere bevægelse og personer. Set til en pris på 1.360 kroner. Også kaldet Nest Hello.

Se aktuelle pris på Google Nest Doorbell med ledning

Netatmo Smart Video Doorbell

Netatmo Smart Video Doorbell er også en af de bedste smarte dørklokker. Den optager video i fuld HD, registrer bevægelse, understøtter HDR og har nightvision. Understøtter Apple HomeKit og Google Home. Set til en pris på 1.900 kroner.

Se aktuelle pris på Netatmo Smart Video Doorbell

Anker Eufy Video Doorbell 2K med base

Ankers smarte dørklokken til smart home giver fuld valuta for pengene. Den kører på batteri, som holder i op til et halvt år. Den leveres med en base, der forbedrer batteritiden. Kameraet optager video med 2K-videokvalitet og ser ganske udmærket i mørke. Dørklokken har ingen månedlige omkostninger, og alt lagres krypteret og lokalt på enheden, men er tilgængeligt via Eufy-appen. Den registrerer fx dyr og mennesker. Set til en pris på 1.175 kroner.

Se aktuelle pris på Anker Eufy Video Doorbell 2K

Ring Video Doorbell 4

Et andet bud på en smart dørklokke er Ring Video Doorbell 4. Denne dørklokke optager video i HD, har to-vejskommunikation, opladeligt batteri og registrering af bevægelse. Man kan bruge Ring-appen eller smart home-platformen Alexa. Set til en pris på 1.500 kroner.

Se aktuelle pris på Ring Video Doorbell Pro

Hvad smart er der ved en smart dørklokke?

Med en smart dørklokke er man altid hjemme. Med det mener vi, at ringer nogen på din dør kan du se hvem det er og tale med dem, selvom du ikke er hjemme. De fungerer samtidig som sikkerhed- og overvågningskameraer, der kan registrere bevægelse. Er nogle på vej hen til døren, vil man derfor få besked om det.

Læs også: Overvågningskamera til hjemmet – priser på 5 gode overvågningskameraer