Overvågningskamera til hjemmet – priser på 5 gode overvågningskameraer

Et overvågningskamera til hjemmet kan øge trygheden og være praktisk at have i en travl hverdag. Se priser på fem gode overvågningskameraer til hjemmet her.

Overvågningskamera til hjemmet – priser på 5 gode overvågningskameraer

Mange danskere har et eller flere overvågningskameraer i hjemmet. Det kan være med til at skabe tryghed, og så kan det være guld værd, hvis en særlig hændelse såsom et indbrud skal dokumenteres.

Se også: Find lave priser på gadgets

Hvad er et smart overvågningskamera?

Internetopkoblede overvågningskameraer til hjemmet var faktisk en ting, længe inden konceptet om det smarte hjem blev udbredt. Men i takt med at smart-home er blevet mere udbredt, er overvågningskameraerne også blevet smartere med dertilhørende smartphone-apps og streaming og sikkerhedskopiering af kameraet i skyen, så man har adgang til optagelserne, uanset hvor man befinder sig.

Overvågningskameraer kommer i mange forskellige typer. Nogle er designet til at virke indendørs, mens andre også virker udendørs. Nogle har en lav videoopløsning, mens andre har en høj 4K-opløsning og dermed bedre billedkvalitet. I de fleste kameraer finder man også infrarød belysning, så kameraerne kan se i mørke.

Læs også: Smart-termostat til radiator – se priser på de bedste termostater

Priser på de bedste overvågningskameraer til hjemmet

Men hvilket overvågningskamera skal man vælge, og hvad koster et godt overvågningskamera? Det kan du blive klogere på her, hvor vi guider dig til fem gode overvågningskameraer til hjemmet.

Google Nest Cam

Google Nest Cam virker både indendørs og udendørs. Det kan optage i 1080p (Full HD) og har nattesyn og et 130 graders synsfelt. Kameraet kører på batteri. Batteritiden afhænger meget af, hvor meget bevægelse den optager – alt fra 1,5 måned og op til 7 måneder.

Kameraet registrerer personer, dyr og køretøjer og giver dig besked, når der sker noget vigtigt. Fra appen er det også muligt at tale til overvågningskameraet. Kameraet taler sammen med Google Home.

Se den laveste pris på Google Nest Cam

Arlo Pro 3

Arlo Pro 3 virker både indendørs og udendørs og understøtter 2K (QHD) med HDR. Linsen på overvågningskameraet har et 160 graders synsfelt, og kameraet har også nattesyn. Arlo lover omkring 6 måneders batteritid. Når det skal oplades, foregår det nemt med en magnetisk oplader.

Via appen kan man tilgå 30 dages historik over tidligere optagelser, og man kan modtage advarsler, når folk, pakker, køretøjer eller dyr er i kameraets søgelys. Man kan også lave egne aktivitetszoner, så man kun får besked, når der sker noget i et specifikt område. Kameraet taler sammen med Apple HomeKit, Alexa og Google Home.

Se den laveste pris på Arlo Pro 3

TP-Link Tapo C310

TP-Link Tapo C310 er et udendørs overvågningskamera, som understøtter 2.304 × 1.296 pixel video og nattesyn i op til 30 meters afstand. Mikrofonen understøtter tovejstale, og kameraet er fast koblet til strøm. Der er bevægelsesregistrering, og via appen kan man modtage underretninger.

Overvågningskameraet lagrer videooptagelser lokalt på et microSD-kort – kameraet er derfor også væsentligt billigere end mange af de andre. Kameraet taler sammen med Apple HomeKit, Alexa og Google Home.

Se den laveste pris på TP-Link Tapo C310

Eufy Solo IndoorCam P24

Eufy Solo IndoorCam P24 er et indendørs overvågningskamera med 2K-opløsning og nattesyn. Det har et 360 graders horisontalt synsfelt og et 96 grader vertikalt synsfelt. Kameraet bruger kunstig intelligens til at genkende mennesker, dyr og grædende babyer, så det kan derfor også fungere som babyalarm.

Optagelserne er gemt lokalt, men de er tilgængelige fra hvor som helst via en krypteret forbindelse. Man kan via appen lave aktivitetszoner og tale til kameraet, ligesom man kan få notifikationer, når der sker noget mistænkeligt. Kameraet taler sammen med Apple HomeKit, Alexa og Google Home.

Se den laveste pris på Eufy Solo IndoorCam P24

Arlo Pro 4

Arlo Pro 4 understøtter 2K-opløsning med HDR og fungerer både indendørs og udendørs. Kameraet har en linse med 130 graders synsfelt og en batteritid på 3-6 måneder. Kameraet har også indbygget spotlight og nattesyn, som lyser motiver op i mørke.

Når kameraet får øje på mennesker, køretøjer, dyr eller pakker, får man en besked via appen. Kameraet taler sammen med Apple HomeKit, Alexa og Google Home.

Se den laveste pris på Arlo Pro 4