Bedste billige mobilabonnementer i 2021

Der findes masser af billige mobilabonnementer, men hvilke kan bedst anbefales? Vi guider til de bedste billige mobilabonnementer i 2021.

Bedste billige mobilabonnementer i 2021

Man kan i dag få overraskende meget mobilabonnement til billige penge, men det kræver at man har overblik over markedet. For at hjælpe dig på vej guider vi her til den bedste billige mobilabonnementer, som passer perfekt til barnet mobil, familiens ældre eller dig med et lille forbrug.

Kan du heller ikke finde rundt i de mange mobilabonnementer? Bare rolig, vi har overblikket for dig. Lige meget om du taler meget i mobiltelefon, bruger meget data, rejser meget eller har et lille forbrug, har vi en guide til dig. I denne omgang skal vi kigge nærmere på de billige mobilabonnementer, hvor man får meget for pengene. For langt under 100 kroner kan man i dag få et mobilabonnement, der kan opfylde mange danskeres mobilbehov. Disse abonnementer er oplagte til barnets mobiltelefon, de ældre, dem der altid er på Wi-Fi eller dig, der bare ikke bruger mobiltelefonen meget. Se de bedste billige mobilabonnementer i 2021 nedenfor.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mest mobilabonnement til billige penge

#1 Oister

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Oister

Abonnement: 2 timers tale og 8 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 dukaTALE

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 59 kroner
Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

#4 Alka

Abonnement: Fri tale og 7 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 59 kroner

#5 CBB

Abonnement: 7 timers tale og 7 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

Husk mobildækningen

Herover er de bedste billige mobilabonnementer i 2021. Priserne for disse mobilabonnementer starter ved kun 49 kroner og slutter ved 79 kroner. Værd at fremhæve er Oister med deres 5 timers til og 5 GB data, som er billigere end alle de andre. Dernæst er der dukaTALE der giver al taletid og data i abonnement til roaming i EU. Inden du kaster dig over et af disse fristende billige mobilabonnementer, skal du huske at tjekke dækningen på netværket. Der opleves stadig mobilhuller i Danmark, hvorfor man altid bør tjekke teleselskabets dækning, inden man køber. Du kan se mobilkundernes oplevelser med de forskellige netværk her.

Husk at ved køb af mobilabonnement online, er der 14 dages fuld returret.

Se også: Tips til gode mobilabonnementer

Mere nyt om temaet

Emnet er stadig relevant. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 7/12/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med historien; Billigste mobilabonnement med Spotify og musikstreaming – Artiklen kan du læse her her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..