Billigste mobilabonnementer med fri data og 5G

Hvad koster mobilabonnement med både fri data og 5G? I denne guide giver vi overblik over de billigste mobilabonnementer med fri data og 5G.

Billigste mobilabonnementer med fri data og 5G

Skal du have masser af data i dit mobilabonnement, og af den hurtigste slags? Til enten din mobiltelefon eller router? Så skal du have fri data med 5G. Der er efterhånden et fornuftigt af teleselskaber herhjemme, der tilbyder denne kombination i deres mobilabonnementer. Vi har fundet de billigste mobilabonnementer med 5G og fri data.

Godt nok er fri data ikke rigtig fri data (og må hellere ikke længere markedsføres som fri data), men er den største mængde af data, man kan få i et mobilabonnement. Ofte er dette 1.000 GB og hos en enkelt udbyder er det 2.000 GB. Er du storforbruger af mobildata, benytter datadelingskort eller bruger abonnementet til en router i mobilt bredbånd, så skal du selvfølgelig have et abonnement med fri data.

Når det kommer til 5G, bliver der stadig arbejdet på udrulningen i Danmark. 5G har i nogle måneder været landsdækkende, Telia og Telenor har 5G i nogle af de større danske byer og 3 har 5G master i Roskilde og København. Med 5G-udrulningen er derfor kommet mobilabonnementer, som kombinerer fri data og 5G. De fem billigste har vi fundet frem nedenfor.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

5G og fri data til laveste pris

#1 eesy

Abonnement: Fri data, fri tale og 20 GB EU-roaming
Netværk: TDC med 5G
Pris: 159 kroner per måned
Se aktuelle tilbud på eesy

#2 Oister

Abonnement: Fri data, fri tale og 12 GB EU-roaming
Netværk: 3 med 5G
Pris: 159 kroner per måned
Se aktuelle tilbud på Oister

#3 DukaTale

Abonnement: Fri data, fri tale og 13 GB EU-roaming
Netværk: Telenor og Telia med 5G
Pris: 179 kroner per måned
Se aktuelle tilbud på duka

#4 CBB

Abonnement: Fri data, fri tale og 15 GB EU-roaming
Netværk: Telenor og Telia med 5G
Pris: 179 kroner per måned
Se aktuelle tilbud på CBB

#5 OK Mobil

Abonnement: Fri data, fri tale og 20 GB EU-roaming
Netværk: TDC 5G
Pris: 159 kroner per måned
Se aktuelle tilbud på OK Mobil

Husk at tjekke dækningen

Herover finder du de fem billigste mobilabonnementer med både 5G og fri data. Inden du kaster dig over et af disse tilbud, skal du huske at tjekke dækningen. Specielt når det gælder 5G er der store udsving i dækningen. Du kan kigge nærmere på udrulningen af 5G i Danmark her. Hvordan er 5G-dækningen hvor du bor? Det er sjældent noget man kan vide, før man har prøvet det. Og der er det vigtigt at huske, at du var 14 dages returret på mobilabonnementer købt via internettet.

Se også: Tips til mobilabonnementer og 5G

Historien slutter ikke her

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 27/10/2021 kom den efterfølgende historie med artiklen; 3 sænker priser på mobilabonnementer – se sammenligningKlik her for at åbne artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.