Spar 20 % i 6 måneder på fri data hos OiSTER

OiSTER er klar med et nyt tilbud: Spar lige nu 20 procent i de første seks måneder på det i forvejen billige abonnement med fri tale og fri data.

Spar 20 % i 6 måneder på fri data hos OiSTER

Hen over sommeren har mange teleselskaber kørt kampagner, hvor man i som regel tre måneder har kunnet få halv pris på sit nye mobilabonnement. Mange af kampagnerne er udløbet her i sensommeren – men det er ikke ensbetydende med, at teleselskaberne går tilbage til de gamle normalpriser.

Senest opdaterede lavprisselskabet duka tre af sine fire mobilabonnementer, og nu er OiSTER også klar med et nyt tilbud, dagen efter teleselskabets sommertilbud udløb.

Fri data for 127 kroner de første seks måneder

OiSTER giver nemlig nu 20 procent rabat i de første seks måneder på abonnementet med fri tale og fri data. Abonnementet koster normalt 159 kroner per måned og er dermed i forvejen det billigste abonnement med fri tale og fri data i Danmark. Det giver en månedlig besparelse på 32 kroner eller 192 kroner efter seks måneder.

Dermed kan du reelt få fri tale og fri data hos OiSTER til kun 127 kroner per måned de første seks måneder, hvorefter normalprisen på 159 kroner fortsætter. Det er altså en god pris. Men faktisk ikke et helt så godt tilbud som sommerkampagnen, hvor den halve pris de første tre måneder gav en besparelse på 240 allerede efter tre måneder på samme abonnement.

Ud over abonnementet med fri data og fri tale har OiSTER også sænket prisen på abonnementet med 10 timers tale og 20 GB data. Det koster normalt 89 kroner per måned, men er nu sat ned til 79 kroner per måned. Den lavere pris er dog kun midlertidig og gælder kun til og med 22. september 2021.

Se også: duka skruer op for datamængden og giver 2 måneder gratis

Her er OiSTERs to opdaterede abonnementer

Fri tale og fri data (2.000 GB) (heraf 12 GB i EU)
Inkl. 5G
Ingen binding og gratis oprettelse
Netværk: 3
Pris: 159 kroner per måned (127 kroner per måned de første 6 måneder)
Se aktuelle tilbud hos OiSTER

Fri tale 20 GB data (heraf 7 GB i EU)
Inkl. 5G
Ingen binding og gratis oprettelse
Netværk: 3
Pris: 79 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos OiSTER

Alternativer til OiSTERs abonnement med fri data

Der er mange danske teleselskaber, der sælger mobilabonnementer med fri data og fri tale. Herunder kan du se tre af de bedste alternativer til OiSTERs abonnement:

#1 Call me
Fri tale og fri data (1.000 GB) (heraf 15 GB i EU)
Inkl. 5G
Ingen binding og gratis oprettelse
Netværk: Telia
Pris: 179 kroner per måned (89 kroner de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos Call me

#2 CBB Mobil
Fri tale og fri data (1.000 GB) (heraf 13 GB i EU)
Inkl. 5G
Ingen binding og gratis oprettelse
Netværk: Telenor
Pris: 179 kroner per måned (89 kroner de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#3 OK Mobil
Fri tale og fri data (1.000 GB) (heraf 13 GB i EU)
Inkl. 5G
Ingen binding og 1 krone i oprettelse
Netværk: Telenor
Pris: 179 kroner per måned (89 kroner de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

Er OiSTERs mobilabonnement med fri data bedst?

Hvis vi udelukkende betragter prisen, er der ingen tvivl om, at du får mest mobilabonnement for pengene hos OiSTER. Først og fremmest er normalprisen 20 lavere end hos konkurrenterne. Derudover tillader OiSTER 2.000 GB data per måned, hvor normalen hos de øvrige selskaber er 1.000 GB.

Hos Call me, CBB Mobil og OK Mobil sparer man mere de første tre måneder (270 kroner), end man gør hos OiSTER de første seks måneder (192 kroner). Men fordi OiSTER i forvejen er billigere, har OiSTER stadig det billigste mobilabonnement. Efter seks måneder løber OiSTERs abonnement op i 762 kroner, mens det hos de tre alternativer løber op i 807 kroner.

Spørgsmålet er så, om OiSTER alligevel er det rette teleselskab for dig. Ulempen ved at vælge OiSTER frem for de øvrige teleselskaber på Telia eller Telenors net er, at 3s netværk generelt ikke er lige så godt som de øvrige mobilnet.

Om 3s dækning er god hos dig, afhænger dog meget af lokale forhold. Tjek derfor altid mobildækningen i dit lokalområde på Energistyrelsens hjemmesider Tjekditnet.dk og Mastedatabasen.dk. I Telepristjeks undersøgelse af danskernes oplevelse af teleselskabernes dækning kan du se også se, hvor god dækning TDC, Telia, Telenor og 3s mobilnet opleves i hver enkelt kommune.

Se også: Priser og tilbud på mobilabonnementer

Sagens videre forløb

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. Lasse Olsen kunne ikke lade sagen ligge. 3/9/2021 gik vi videre med artiklen; De bedste SIM-kort til datadeling i en bærbar computer – Den videre beretning kan læses her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..