Mobilabonnementer til børn hos CBB Mobil

Skal de barn have et mobilabonnement, kan CBB Mobil være et godt og trygt valg - særligt hvis deres mobildækning er god i dit postnummer.

Mobilabonnementer til børn hos CBB Mobil

CBB Mobil har længe haft et abonnement, som de målretter børn. Det er dog ikke den eneste grund til at vælge et mobilabonnement til sit barn hos CBB. Mobilabonnementer til børn hos CBB Mobil.

Mobilabonnementer til børn kan faktisk være en lidt svær balancegang. Som forælder har man positiv tilgang til det med telefon og ens barn: De skal bare kunne ringe og bruge mobilen ganske lidt. Derfor kan man bare vælge et billigt abonnement med næsten intet indhold.

Virkeligheden er bare en anden. Barnet ser hurtigt, at forældrene bruger mobilen meget og naturligvis også deres venner og de større elever på skolen. Derfor vil de fleste forældre hurtigt opleve, at et forbrugsafregnet abonnement i hvert fald ikke er en god forretning og det gælder også abonnementer med 1 times tale og 1 GB data.

Der skal ganske enkelt mere især data til. CBB er et af de teleselskaber, der har et mobilabonnement med 1 times tale og 1 GB til børn. Prisen er lav og det er en god starterpakke. Der er dog også andre mere relevante abonnementer til børn at vælge mellem hos CBB.

Se også: De bedste telefoner til børn

De bedste mobilabonnementer til børn hos CBB Mobil 

1 timer og 1 GB data
Pris per måned: 49 kroner

Fri tale og 6 GB data
Pris per måned: 69 kroner

30 timers tale og 60 GB data
Pris per måned: 99 kroner

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos CBB Mobil

Fordele ved at vælge mobilabonnement til børn hos CBB Mobil

Hvis mor eller far selv er kunde hos CBB Mobil, så kan de og barnet ringe gratis til hinanden. Også selvom taletiden ellers er opbrugt. Det er et trick de fleste teleselskaber benytter sig af. Det er mest aktuelt, hvis man har et mobilabonnement med meget begrænset tale, for eksempel 1 time om måneden.

CBB gør det også let for forældrene at spærre for træls indhold på nettet og for bestemte typer telefonnumre, for eksempel overtakserede numre. Du kan også let følge med i barnets forbrug.

Se også: De bedste mobilabonnementer til børn

Mobildækning er vigtig

Mange giver først og fremmest deres barn en mobil af sikkerhedsgrunde. Skal barnet selv til at gå eller cykle hjem fra skole eller klub, så giver det en god fornemmelse i maven, når man ved, at barnet kan ringe elle skrive, at det nu er på vej hjem. Det kræver dog, at der er god dækning i det område, hvor ens barn skal bruge mobilen mest.

Selvom Danmark på papiret er et let land at dække med mobilnet, så ser vi stadig man eksempler på mobildukker rundt om i landet. Du kan se, hvor god dækning CBB Mobil har i dit postnummer her: Mobildækningskort i Danmark.

Her kan du se, hvordan kunderne hos CBB Mobil oplever kvaliteten af mobilnettet i deres postnummer og nærområde. Det gør du her: Hvor god mobildækning har CBB Mobil?

Du kan også se, hvordan det fælles Telenor og Telia netværk, som CBB Mobil benytter, dækker i Danmark. Det gør du her: Hvor god mobildækning har Telenor og Telia?

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Efterfølgende nyt om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. Steen Jørgensen fulgte op på historien. Allerede d. 11/3/2021 fulgte vi op med nyheden om Mobilabonnement med streamingtjenesten HBO – Den finder du her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..