Bedste smartphones til ældre – guide og priser

Hvilken mobiltelefon er lige nu den bedste til ældre? Se vores guide med de bedste smartphones til ældre + deres priser.

Bedste smartphones til ældre – guide og priser

Ældre bruger i dag mobiltelefoner som aldrig før og de fleste vil ikke spises af med en halvsløj telefon – de vil have god skarp skærm, brugervenlig brugerflade, godt kamera og god batteritid. Guide med priser på de bedste mobiltelefoner til ældre.

Det er ikke kun de unge, der stiller store krav til mobiltelefoner – det gør også de ældre. Ældre bruger mobilen til mange ting, for eksempel til at læse nyheder, se videoer, til videochat med børn og børnebørn, til at tage billeder og lave videooptagelser, som wifi hotspot så computeren kan komme på nettet i campingvognen.

De har måske ikke helt så store krav til en brugerflade med mange avancerede muligheder – det skal bare virke. Mange ældre har måske heller ikke penge til den dyreste nye topmodel og derfor tager vi også prisen med i betragtning.

Vi guider til de bedste mobiltelefoner til ældre med sammenlign af priser – der er 1.600 kroner i forskel på prisen på de 5 bedste telefoner til ældre.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiltelefoner

 

De bedste mobiltelefoner til ældre – rangering og priser

 

#1 Huawei Mate 10 lite

Kommentar: Stor flot skærm på 6 tommer, fin batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 1.750 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Huawei Mate 10 lite

 

#2 Sony Xperia X Compact

Kommentar: Lille telefon med god skærm på 4,6 tommer, lang batteritid, brugervenlig brugerflade for ældre, godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 2.100 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia X Compact 

 

#3 HTC 10

Kommentar: Stor skærm på 5,2 tommer, lang batteritid, god brugerflade, rigtig godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 3.000 kroner.

Se også: Sammenlign priser på HTC 10

 

#4 Motorola G5S Plus

Kommentar: Stor skærm på 5,5 tommer, god batteritid, brugervenlig brugerflade for ældre, rigtig godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 2.200 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Motorola G5S Plus

 

#5 Samsung Galaxy S7

Kommentar: Stor skærm på 5,1 tommer, lang batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, rigtig godt kamera, vandtæt god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 3.350 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S7

 

Bedste mobiltelefoner til ældre

Der findes flere specialdesignede mobiltelefoner til ældre, men de ligner ofte ikke noget, mange ældre har lyst til at blive forbundet med og da mange af dagens telefoner har mulighed for en simpel brugervenlig brugerflade, kan langt de fleste ældre sagtens bruge en moderne mobiltelefon.

Se også: Sammenlign priser på gode mobilabonnementer til ældre

 

De bedste mobiltelefoner til ældre, februar 2018

Guiden til de bedste mobiltelefoner til ældre er fra februar 2018. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. De fem telefoner til ældre kommer fra Huawei, Motorola, Sony, HTC og Samsung.

Den dyreste telefon på top 5 listen koster cirka 3.300 kroner, mens den billigste koster cirka 1.750 kroner. Du kan altså spare omkring 1.600 kroner på at den billigste bedste telefon til ældre. Den bedste mobil til ældre i forhold til prisen er lige nu Huawei Mate 10 lite.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

Efterfølgende nyt om temaet

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 22/2/2018 blev sagen bragt videre med en nyhedsartikel med fokus på Android Enterprise Recommended – de 5 bedste smartphones til virksomheder – Følg den videre udvikling her. Seneste nyheder om mobiltelefoner finder du her..