De bedste vandtætte mobiltelefoner – guide med priser

Flere og flere telefoner er vandtætte eller i hvert fald vandafvisende, også topmodellerne. Guide til de bedste vandtætte mobiltelefoner.

De bedste vandtætte mobiltelefoner – guide med priser

Det er langt fra alle mobiltelefoner, der er vandtætte eller vandafvisende, men udvalget er blevet markant større og det er også muligt at få vandtætte high end telefoner. Guide til de bedste vandtætte mobiltelefoner.

Har du et arbejde, hvor du er meget ude, løber du tit udendørs eller er du bare nervøs for, at ungerne skal hælde vand ud over din mobil eller at du taber den ned i toilettet, så skal du have fat i en vandtæt mobil. Heldigvis behøver du ikke nøjes med en særlig niche-telefon, for at få en vandtæt mobiltelefon – de fleste nye topmodeller er faktisk IP67 eller IP 68 certificeret, hvilket betyder, at de kan klare at være i dybt vand i lang tid uden at tage skade.

Her under kan du se guide til nogle af de bedste vandtætte telefoner.

Se også: Priser på de bedste mobiltelefoner

Bedste vandtætte telefoner

#1 Samsung Galaxy S8

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Stor flot og skarp skærm på 6 tommer, lynhurtig brugerflade, bedste batteritid og hurtig opladning samt rigtig godt dual kamera.

Bedste pris:
Fra cirka 4.600 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8 

 

#2 Sony Xperia XZ Premium

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. 5,46 tommer skærm i 16:9 med høj opløsning på 4K (870 ppi), lynhurtig opladning og godt kamera med mulighed for slow-motion videooptagelser med 960 billeder i sekundet.

Bedste pris:
Fra cirka 4.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ Premium

 

#3 LG G6

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Har hurtig brugerflade, godt dual kamera, fin batteritid og stor skærm på 5,7 tommer i 2K-opløsning.

Bedste pris:
Fra cirka 3.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på LG G6

 

#4 Huawei Mate 10 Pro

Kommentar: IP67 certificeret, vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter. Stor flot og skarp skærm på 6 tommer, lynhurtig brugerflade, bedste batteritid og hurtig opladning samt rigtig godt dual kamera.

Bedste pris:
Fra cirka 5.600 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 Pro

 

#5 iPhone 8

Kommentar: IP67 certificeret, vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter. Har hurtig brugerflade, godt kamera og god skærm.

Bedste pris:
Fra cirka 5.600 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone 8

 

#6 HTC U11

Kommentar: IP67 certificeret, vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter.5,5 tommer QHD Super LCD skærm, god lyd i højtalerne, flot 4K videooptagelse og god batteritid.

Bedste pris:
Fra cirka 4.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på HTC U11

 

IP-certificering: Er vandtætte mobiltelefoner virkelig vandtætte?

Mobilproducenterne skriver tit ind i deres vilkår for telefonen, at garantien ikke erstattes, hvis den bliver beskadiget af vand, men når det er sagt, så har vi løbende gennem årene testet vandtætte telefoner og de er faktisk vandtætte.

Oplyses det, at de kan ligge i 1,5 meter dybt vand i 1 time og 30 minutter uden at tage skade, så ser det faktisk ud til, at det holder stik. Vi har endnu til gode at opleve en telefon med IP67 eller IP68 certificering blive beskadiget af vand.

Er du ude efter en vandtæt mobil, så skal du sikre dig, at den har enten IP67 eller IP 68 certificering, lige som telefonerne i denne guide har. Det giver den største garanti for, at de virkelig er vandtætte, også selvom du taber dem i vand.  Husk dog, at vandtætte telefoner lige som al mulig anden elektronik ikke tåler saltvand, så hold dem langt væk fra det.

Se også: Priser på billige mobilabonnementer

 

Bedste vandtætte mobiltelefoner, december 2017

Guiden med prissammenligninger af de bedste vandtætte mobiltelefoner er foretaget i december 2017. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. På listen over tilbudene finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Sony, Samsung, Apple, HTC og LG.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 3.300 kroner, mens den dyreste koster 6.700 kroner, så man kan spare 3.400 kroner ved at vælge den billigste af de bedste mobiltelefoner 2017.

Se også: Sammenlign priser på vandtætte mobiltelefoner

Emnet følges op

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. Steen Jørgensen gik videre med sagen. Allerede d. 22/12/2017 fulgte vi op med nyheden Gode tilbud og rabatter på mobiltelefoner hos YouSee – se priser – Artiklen kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.