5G-mobilabonnementer på TDC’ netværk

Skal du død og pine have et 5g-abonnement lige nu, så skal du vælge YouSee elle Telmore påp TDC' netværk. Se mulighederne her.

5G-mobilabonnementer på TDC’ netværk

Hvis du er ude efter et mobilabonnement med 5G, så giver det lige nu kun mening at blive kunde hos enten YouSee eller Telmore. De benytter begge TDC’ mobilnet, der har den klart bedste 5G-dækning lige nu.

De danske teleselskaber var ikke hurtigst ude med 5G-mobilnetværk. Vi skulle hen i efteråret 2020, inden TDC som de første aktiverede 5G herhjemme. Det havde man gjort i en række lande allerede i 2019. Til gengæld gik udrulningen hurtigt, i hvert fald for TDC.

Se også: Mobiltelefoner med 5G

Har Danmark verdens bedste 5G-dækning?

Fra dag 1 oplyste de, at de dækkede 80 procent af Danmark med 5G og ved udgangen af 2020 skulle 90 procent af Danmark have 5G-dækning. Der er ikke tale om 90 procent af befolkningen, men af arealet. I dag er det tal formentlig tættere på 100 procent end 90 procent. Det er imponerende og kigger vi på 5G-dækket areal, kan det meget vel betyde, at Danmark har den bedste 5G-dækning i verden.

Dog går det meget trægt med dækningen hos Telia, Telenor og 3, der kun dækker meget få steder i meget få byer. De vil formentlig sige, at der ikke er tale om ægte 5G hos TDC. Det kan der være noget om, da TDC’ 5G-mobildækning primært benytter 5G-frekvenser, der kun kan levere hastigheder, der er marginalt hurtigere end 5G. De rigtig høje hastigheder kommer i løbet af foråret eller sommeren her i 2021.

Alligevel er der ingen tvivl om, at TDC’ netværk er uhyre langt foran konkurrenterne lige nu og formentlig også vil være det de næste par år. Herunder kan du se en guide til de muligheder der er for at få et 5G-abonnement på TDC’ netværk.

Se også: Hvilke teleselskaber har den bedste mobildækning?

Mobilabonnementer med 5G på TDC’ netværk

Yousee

Fri tale 0g 30 GB data (20 GB i EU) + YouSee Musik
Pris: 199 kroner om måneden

Fri tale 0g 60 GB data (20 GB i EU) + YouSee Musik + 2 timers opkald og 20 SMS fra DK til 54 lande + eSIM-abonnement (Smart Wear)
Pris: 249 kroner om måneden

Fri tale 0g data (20 GB i EU) + YouSee Musik + 10 timers opkald og 100 SMS fra DK til 54 lande + eSIM-abonnement (Smart Wear)
Pris: 299 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Telmore

Hos Telmore kan man få 5G i alle selskabets mobilabonnementer. Telmore Play-abonnementerne har som standard 5G. De koster fra 299 kroner og inkluderer underholdningstjenester som Netflix, HBO, Viaplay, BookMate, Telmore Musik og TV2 Play.

Derudover tilbyder Telmore, at man kan tilkøbe 5G til selskabets andre mobilabonnementer for 29 kroner. Det betyder, at Telmores billigste 5G-abonnement koster fra 178 kroner om måneden. Det inkluderer fri tale, 40 GB data og 13 GB EU-data.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Se også: Sammenlign priser på 5G-mobilabonnementer

Det sidste nye i fortællingen

Her følger vi op med den seneste udvikling. Steen Jørgensen kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 3/2/2021 bragte vi nyt i sagen med historien; Skal du have et 5G-mobilabonnement i 2021? – Forstættelsen om temaet kan læses her. De sidste nyheder om emnet finder du her.