3 kundeservice

5 fordele ved teleselskabet 3

3 var i sin spæde start den frække og måske lidt uregerlige dreng i klassen, men i takt med at selskabet gennem årene er vokset sig stor med mange kunder, så er 3 også vokset og er i dag en tung spiller på det danske mobilmarked.

Gennem de sidste par år har de sat sig rigtig tungt på roamingfri telefoni – i dag i 47 lande – men de tilbyder også en række andre gode tjenester og fordele.

Dette er vores serie, hvor vi med de positive briller på fortæller om de fordele, der er hos de enkelte teleselskaber og turen er altså nu kommet til teleselskabet 3.

Se også: Sammenlign priser hos 3

Fordele ved teleselskabet 3

Herunder kan du se fem gode fordele, som vi synes er værd at fremhæve hos teleselskabet 3.

 

1. Roamingfri mobilabonnementer

3 har brugt virkelig meget krudt på sine roamingfri abonnementer med 3LikeHome, hvor man kan bruge løs af sit mobilabonnement i nu 47 lande, som sad man hjemme i Danmark, uden at det koster ekstra.

Det betyder fri tale og sms/mms samt maksimalt 10 GB data om måneden til brug i disse lande.

Se også: Gratis roaming og fordele

 

2. Automatisk abonnementstjek

Har du det rigtige mobilabonnement med korrekt mængde data og tale, der matcher dit behov? Eller er indholdet i din mobilpakke helt ved siden af?

Det sørger 3 for løbende at tjekke for dig med tjenesten Abonnementstjek. Du får automatisk en anbefaling på mail, hvis der er behov for at ændre abonnement. Dette abonnementstjek er gratis.

Se også: De billigste mobilabonnementer

3. Deling af mobilabonnement

3Deling er navnet på en tjeneste, hvor man kan købe et billig Plus-abonnement kun med tale og så dele den data, der er på et andet abonnement, med dette Plus-abonnement. Så indgår den data i en fælles pulje, så man er mere sikker på at få brugt al ens data.

4. Tilbud på nye mobiltelefoner

3 har ry for at give store tilskud til mobiltelefoner, så som 3-kunde kan du løbende opgradere til nye telefoner til attraktive priser. For eksempel tilbud på telefoner som Samsung Galaxy S7, iPhone SE og Honor 8.

Se også: Bedste pris på nye smartphones

5. God kundesservice

3 har en fin kundeservice, både online til selvbetjening og/eller chat og man kan også komme i kontakt med dem telefonisk.

På teleprisguide.dk kan man se en oversigt over teleselskaber med bedst kundeservice og her ligger 3 lunt til med 4 stjerner i gennemsnit.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice