3 udvider 3LikeHome med gratis roaming i Australien, Canada og New Zealand

Nu kan 3-kunder også roame gratis med deres 3-mobilabonnement i Australien, New Zealand og Canada.

3 udvider 3LikeHome med gratis roaming i Australien, Canada og New Zealand

Er du kunde hos teleselskabet 3, kan du nu tale og bruge løs af din data inden for rammerne af dit mobilabonnement i Australien, Canada og New Zealand.

Se også: Guide til billig roaming

Gratis roaming i Australien, New Zealand og Canada

Så har du et mobilabonnement hos 3 med for eksempel fri tale, fri sms/mms og 8 GB data, kan du bruge løs af din mobil i disse tre lande som var du i Danmark. Har du et 3-abonnement med 20 eller 40 GB data, kan du dog maksimalt bruge op til 10 GB i disse lande og alle de andre 3LikeHome lande om måneden.

Det betyder, at 3LikeHome med gratis roaming i udlandet nu tæller 43 lande. De fleste er inden for EU, men udover Australien, Canada og New Zealand er også lande som USA, Puerto Rico og Singapore med i 3LikeHome.

Se også: Mobilabonnementer med roaming

Normalpriser for data i Australien, New Zealand og Canada

1 MB data i lande som Australien, New Zealand og Canada koster normalt 75-100 kroner.

Har man rejst i de lande, har de fleste nok benyttet sig af et lokalt mobilabonnement med forbrug inkluderet, men 3 forventer nu, at dataforbruget i de nye lande blandt selskabets kunder fremover vil vokse støt.

Se også: Billige mobilabonnementer

Lande med 3LikeHome

I dag dækker 3LikeHome disse 43 lande:

De Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

Se også: Nyheder om roaming

Flere nyheder om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 17/11/2016 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring Rabatter og tilbud på mobiltelefoner – se hvor du kan spare penge på din næste mobiltelefon – Følg den videre histore her. Seneste nyt om emnet finder du her.