3 får eksklusivitet på lækre danske højtalere og høretelefoner

Den roste danske producent af høretelefoner og højtalere LIbratone er nu at finde eksklusivt på hylderne hos 3.

3 får eksklusivitet på lækre danske højtalere og høretelefoner

Den danske højtaler- og høretelefonproducent Libratone har nu indledt et samarbejde med 3, der giver 3 eksklusiv ret til at sælge Libratones produkter. I hvert fald når det gælder i konkurrencen med de andre danske teleselskaber, for man kan sagtens købe højtalerne andre stedet på nettet.

Vi har her på teleprisguide.dk kåret nogle af Libratones produkter til at være de bedste inden for kategoriene høretelefoner og headset.

Se også: Bedste trådløse højtalerbedste trådløse høretelefoner

 

Alle Libratones produkter hos 3

Man kan for eksempel købe de trådløse bluetooth højtalere Libratone Zipp, One Click, Zipp Mini, One Style og Too samt høretelefonerne Q Adapt On-Ear og Q Adapt In-Ear. Det er mere eller mindre hele Libratones sortiment af høretelefoner og højtalere, der kan købes gennem 3.

Produkterne kan købes enten i en af 3’s 30 butikker rundt om i landet, eller det kan gøres lettere ved at bestille dem online hos 3.

Umiddelbart er 3 ikke billigere med Libratones produkter sammenlignet med andre webshops, men det er muligt at afdrage over mange måneder, så for eksempel Libratone Zipp kan købes til 80 om måneden i 30 måneder.

 

Se også: Billige mobilabonnementer

3 strør om sig med eksklusive aftaler

3 har i øvrigt travlt for tiden med eksklusive aftaler. Først indledte 3 aftale med OnePlus om at sælge den roste mobilproducents telefoner i Danmark og siden kom annoncerede de et samarbejde med tilbehørsproducenten Razer, der har gaming som speciale.

Se også: Nyheder om 3