3 fejrer samarbejde med Sony med god pris på Xperia 5 II

Teleselskabet 3 vil nu igen tilbyde Sony Xperia-telefoner i deres butikker. Det bliver fejret med start på forudbestilling af Sony Xperia 5 II, hvor man får Sonys prisvindende WH-1000XM3-hovedtelefoner med i prisen.

3 fejrer samarbejde med Sony med god pris på Xperia 5 II

Teleselskabet 3 har genoptaget samarbejdet med Sony og vil fra i dag igen have Xperia-telefoner tilgængelig i deres butikker og webshop. Nyheden kommer sammen med, at forudbestillinger af Sonys nyeste Android-telefon, Sony Xperia 5 II, er sparket i gang. Samarbejdet fejrer 3 og Sony med en god pris på det lovende lille flagskib, Sony Xperia 5 II.

Det er efterhånden længe siden, at 3 har haft Sonys Android-telefoner i deres sortiment. Tager vi ikke helt fejl, så er det over to år siden. Men det er altså slut nu og fremover vil Sonys telefoner være at finde hos 3. Om det er hele Sonys sortiment af Android-telefoner eller kun udvalgte modeller melder historien ikke noget om. Sony Xperia 5 II lander i butikkerne den 20. oktober, men forudbestillingen starter allerede fra i dag.

Læs også: Mobilabonnementer på 3’s netværk

Et godt tilbud på Sony Xperia 5 II

Samarbejdet mellem 3 og Sony byder samtidig på en god pris på Sony Xperia 5 II. Den nye telefon fra Sony bygger videre på den store topmodel Xperia 1 II, som blev lanceret tidligere i år. Sony Xperia 5 II er en lille og kompakt telefon i topklassen, som byder på lækkert design, hurtig ydelse, 120 Hz AMOLED-skærm, et avanceret tredobbelt kamera og ikke mindst 5G. Senere på året vil Sony Xperia 5 II også kunne anvendes på 5G på 3’s netværk.

Den vejledende pris på Sony Xperia 5 II er på 6.499 kroner, uden abonnement. Hos 3 kan man nu forudbestille telefonen til 6.940 kroner, inklusiv 6 månders abonnement med fri tale og 25 GB mobildata. Oveni hatten får man Sonys prisvindende over-ear-hovedtelefoner WH-1000XM3, som har en værdi på 1.999 kroner.

Vil man benytte sig at dette tilbud, så skal Sony Xperia 5 II bestilles hos 3 inden den 19. oktober.

Læs også: Test af Sony WH-1000XM4: Støjreduktion i topklasse

Forudbestilling af Sony Xperia 5 II

Det er ikke kun 3 der starter forudbestilling af Sony Xperia 5 II. Den kan findes hos flere andre teleselskaber og fysiske og online elektronikbutikker.

Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia-telefoner