3 roskilde festival

3 med spring-over-køen app og lynopladning på Roskilde Festival

Nu er der kun få uger til Roskilde Festival starter og 3 er igen eksklusiv telepartner på festivalen. Samarbejdet udmønter sig i flere ting, udover ekstra mobilnetværk ved i området foran Orange Scene, hvor der altid er tryk på.

Smartere mad- og ølbestilling i 36 boder

Blandt andet tilbyder 3 ’fast charging’ samt en ny ’fast track’ app, som 3 udvikler i samarbejde med VOLT og Roskilde Festival. Med den appen kan festivalgæsterne bestille mad og drikke og derefter hente det direkte ved en udleveringsskrank. På den måde kan man slippe for at stå i selve bestillingskøen.

Fast track-appen kan bruges til 36 boder – her skal særligt nævnes de store øltelte ved scenerne! Appen kan bruges både på iOS og Android og kan hentes ned 14 dage før festivalens start. Alle dem med en Windows-mobil må altså pænt stå i kø for at bestille mad.

Se også: Sammenlign priser på de bedste smartphones

 

Gratis hurtig opladning af mobilen på Roskilde Festival

3 tilbyder også gratis mobilopladning i 12 opladningsstande og 10 loungemøbler med indbyggede stik til opladning rundt om på festivalpladsen.

Det er som sådan ikke nyt, men nyt er det, at alle loungemøblerne samt 3’s store Reload-stand i Trade Zone er udstyret med opladere med ’fast charging’, altså lynopladning eller hurtig opladning. Så har du en mobil med fast charging, så kan du altså få ladet din mobil hurtigt op på Roskilde Festival.

Se også: Mobiltelefoner med lang batteritid

Mobilhjælp

Endelig er også hjælp at hente, hvis din mobil går i stykkerne under strabadserne på Roskilde Festival, da man kan slå et smut forbi 3’s repair team i 3’s Reload-stand for at få hjælp til sin defekte telefon eller hvis man har mistet sin mobil.

Se også: Sammenlign abonnementspriser hos 3