Yousees mobilabonnementer får mere 5G og data

Yousees mobilabonnementer har fået en overhaling, med mere data og 5G til den samme pris. Få overblikket over Yousees abonnementer her.

Yousees mobilabonnementer får mere 5G og data

Yousee har lavet om på deres udvalg af mobilabonnementer, hvor der fra i dag vil være mere data og 5G at finde. Ændringerne gælder for både nuværende og eksisterende kunder.

I pressemeddelelsen skriver Yousee, at flere danskere vil få adgang til det nye 5G-netværk. Det har dog ikke noget med en større eller hurtigere dækning, men i stedet at et af deres billige(re) abonnementer får tilføjet 5G. Underligt nok får deres nyeste abonnement ikke 5G. Samtidig får flere et udvalg af deres mobilabonnementer mere data inkluderet. Alt sammen uden priserne stiger.

Fra andet kvartal 2020 til andet kvartal 2021 har der været en stigning i dataforbruget på 47 procent blandt YouSees mobilkunder, hvilket er næsten 20 procent udover den vækst, der har været i de foregående år. Knap 80 procent af alle solgte telefoner i YouSee i andet kvartal var med 5G.

Se også: Billigste abonnementer på TDCs netværk

Yousees nye mobilabonnementer

Ændringerne gælder for mere af Yousees mobilabonnementer. Når det kommer til 5G, så er det dog kun et enkelt abonnement, der i dag tilføjes. Det er deres abonnement til 169 kroner med fri tale, 25 GB data og Yousee Musik.

Sådan ser ændringerne ellers ud i Yousees abonnementer:

  • Fri tale og 20 GB data får tilføjet 5 GB data. Prisen for abonnementet er 169 kroner per måned.
  • Fri tale og 40 GB data får tilføjet 10 GB data. Prisen for abonnementet er 199 kroner per måned.
  • Fri tale og 60 GB data får tilføjet 20 GB data. Prisen for abonnementet er 299 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Yousees abonnement med fri tale og 15 GB data laves der ikke om på og det får heller ikke 5G.

Opgraderingen gælder for alle nye og eksisterende kunder, som har et af de abonnementer, der er til salg på YouSee’s hjemmeside. Alle YouSee-kunder har desuden adgang til YouSee Musik, hvor de som en del af deres abonnement kan lytte ubegrænset til musik uden reklamer. Prisen på abonnementerne ændrer sig ikke.

Yousee eller lavprisselskab?

Skal man vælge Yousee eller et lavprisselskab? Med mere data i abonnementerne bliver Yousees mobilabonnementer mere attraktive, men det har svært ved at hamle op med lavprisselskaberne, og selvom der er musikstreaming inkluderet. Og som det er i dag, så har den typiske mobilkunde ingen gavn af 5G-dækningen. Bliver vi på samme netværk (TDC), så er der eesy med fri tale og 40 GB data til 109 kroner, hvor Yousees tilsvarende koster 199 kroner. Kigger man hos de andre mobilnetværk, så er der Oister med fri tale og 40 GB til 99 kroner. Så skal det være billigst muligt, så skal det nok ikke være Yousee.

Se også: Guides til valg af teleselskab