Yousee sænker pris på mobilabonnementer og gør klar til 5G

Yousee har sænket prisen på flere af deres mobilabonnementer, tilføjet udvidet roaming og gratis smartwatch-abonnement. Nu er abonnementerne også "klar til 5G".

Yousee sænker pris på mobilabonnementer og gør klar til 5G

Yousee har rystet posen og lavet store ændringer på deres mobilabonnementer. Ved nogle Yousee-mobilabonnementer ses en betydeligt lavere pris, mens andre får mere indhold. Samtidig udvider Yousee roamingpakken i alle abonnementerne med flere gigabyte og lande, mens de dyrere abonnementer oveni hatten får gratis smartwatch-abonnement og er klar til 5G.

Billigere mobilabonnementer og mere indhold

Yousee’s mobilabonnementer har fået en ordentlig overhaling, hvor der både ses lavere pris og mere indhold. Teleselskabets dyreste abonnement med fri data og fri tale kostedet tidligere 399 kroner, og der er prisen nu sænket 100 kroner til 299 kroner om måneden. Yousees abonnement med fri tale og 60 GB data har fået skåret 50 kroner af prisen og koster nu 249 kroner. Derudover har Yousee smidt 10 GB ekstra data med i pakken. Til begge mobilabonnementer kan man få et gratis abonnement til smartwatch.

De to billigere mobilabonnementer fra Yousee fastholder en pris på henholdvis 199 kroner og 169 kroner, men her er tilføjet 10 GB data til hvert abonnement.

Tidligere var kun 10 GB roaming inkluderet, og kun inden for EU. Nu er alle abonnementerne udstyret med “Roaming World”, hvor roaming i 48 lande og 20 GB data er inkluderet. Udover 36 lande i Europa kan du også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan. Alle Yousees mobilabonnementer har desuden adgang til musikstreaming-tjenesten Yousee Musik.

Se også: Mobilabonnementer på TDCs netværk

Tre mobilabonnementer med 5G

Tre af Yousees mobilabonnementer er nu “klar til 5G”. Det gælder fri data-, 60GB data- og 30 GB data-abonnementet, som Yousee skriver er “Fremtidssikrede mobilabonnementer”. Der står ikke noget om hvornår Yousee melder klar til 5G, men dette tyder på at det nærmer sig. Yousee skriver desuden, at man skal holde øje med gode tilbud på mobiltelefoner der er klar til 5G.

Her er et overblik over de fire mobilabonnemener fra Yousee:

Fri tale / fri data
Roaming i 48 lande, Yousee Musik, gratis smartwear-abonnement, klar til 5G

Fri tale / 60 Gb data
Roaming i 48 lande, Yousee Musik, gratis smartwear-abonnement, klar til 5G

Fri tale / 30 Gb data
Roaming i 48 lande, Yousee Musik, klar til 5G

Fri tale / 20 Gb data
Roaming i 48 lande, Yousee Musik

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Yousee giver fri data til 30. september

Udover billigere mobilabonnementer og mere indhold, så giver Yousee fra nu og til den 30. september også fri data med i deres mobilabonnementer. Det gælder både nuværende mobilkunder og dem, som tegner et nyt mobilabonnement hos teleselskabet.

 

Redaktionen har mere i sagen

Efterfølgende kom der mere om sagen. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 8/6/2020 kom der nyt i sagen med en sag med fokus på Top 10 billigste mobilabonnementer ( juni 2020)Klik her for fortsættelsen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..