YouSee hæver prisen på tv-abonnementer fra 1. januar 2017 – fordi vi ser mere tv

Yousee hæver priserne på deres tv-pakker med 15 kroner - de forklarer lidt overraskende, at det skyldes, vi ser mere tv.

YouSee hæver prisen på tv-abonnementer fra 1. januar 2017 – fordi vi ser mere tv

15 kroner. Det er den prisstigning, som Yousee per 1. januar 2017 sender ud til selskabets tv-kunder.

Yousee forklarer, at prisjusteringerne skyldes stigende priser på indhold, da vi ser mere tv og gør det på flere forskellige platforme end tidligere samt at internettet skal forbedres for at sikre, v kan se tv i fremtiden.

Se også: Frit valg af tv-pakker kan gøre det dyrere at se tv

TV-forbruget stiger og ses på flere platforme

Yousee forklarer, at vores tv-forbrug faktisk er blevet større og at ser tv på en anden måde end tidligere. Vi ser tv på andre platforme end fjernsynet og gør det i stigende grad på mobiltelefonen, tabletten eller computeren.

Vi benytter os også i stigende grad af tidsforskudt tv, hvor for eksempel kan pause, spole eller optage indhold. Vi ser altså samlet mere tv på flere enheder, forklarer Yousee og derfor stiger prisen på rettighederne også.

Dette er i vores ører overraskende nyt, da eksperter de sidste mange år har forklaret, at flere fravælger de store tv-pakker til fordel for de mindste tv-pakker og i stedet satser mere på Netflix og HBO. Fra 2010 og frem til 2015 skulle tv-forbruget have været faldende, mens det så de seneste par år har ligget på et stabilt niveau. At vi pludselig skulle begynde at se mere tv, virker derfor overraskende.

Se også: 100.00 kunder har frit valg af TV-kanaler hos Boxer

Bedre internet også årsag til prisstigning på tv-pakker

Yousee begrunder også prisstigningen med, at de arbejder på at fremtidssikre vores internet, så det ikke går ud over tv-oplevelsen.

Den slags arbejde kræver investeringer og det er en anden grund til, at Yousee’s tv-kunder kan se frem til prisstigninger her fra 1. januar 2017.

Se også: Dyrere at se fodbold i fjernsynet

 

Kontakt Yousee om prisstigning på TV-pakker

Er du utilfreds med prisstigningen og ønsker at opsige eller ændre aftalen med YouSee, inden de nye priser kommer i spil, så skal du kontakte Yousee senest den 14. december i år.

Se også: Nyheder om Yousee