YouSee presset af Waoo på bredbånd – men de ændrer ikke på priserne

Waoo presser YouSee på bredbånd med lave priser og gode hastigheder, men YouSee lader sig ikke skræmme. Sammenlign selskabernes priser på bredbånd.

YouSee presset af Waoo på bredbånd – men de ændrer ikke på priserne

Sidste år prøvede Waoo kræfter med bredbånd i København og fordoblede kundebasen og her i 2018 vil de gå endnu hårdere ind på bredbåndsmarkedet i København og hovedstadsområdet. Det får dog ikke YouSee til at sprælle af skrækog sænke priserne – de vil i stedet levere højere hastigheder.

Waoo stemplede for alvor ind på bredbåndsmarkedet i København og hovedstadsområdet i 2017 og de fik mange nye kunder. Den primære måde, som Waoo angreb YouSee på var på prisen med priser, der ligger 1/3 under YouSees priser på bredbånd. YouSee forklarer, at de vil opgradere hastigheden på deres bredbånd i kampen mod Waoo, der benytter fibernet til at tilbyde hurtig bredbånd.

Selvom YouSee altså forklarer mellem linjerne, at de ikke ønsker at få i priskrig med Waoo, så kan det være, de bliver presset til det, særligt hvis Waoo går endnu hårdere til værks på prisen i 2018. Herunder kan du se eksempler på priser på bredbånd hos Waoo og YouSee.

Se også: Bedste priser og tilbud på bredbånd

 

Pris på bredbånd: Waoo vs YouSee

 

10 Mbit

Waoo langsommeste bredbåndspakke kører med 10 Mbit/s til download og upload til 199 kroner om måneden, mens YouSees langsommeste bredbåndspakke tilbyder 25 Mbit/s download og 5 Mbit/s upload til 249 kroner om måneden.

Forskel: YouSee tilbyder betydeligt højere hastighed i deres langsommeste bredbåndpakke til download, men prisen er til gengæld også 50 kroner højere.

 

100 Mbit

Waoo tilbyder 100 Mbit/s til download og upload til 299 kroner om måneden, mens YouSee tilbyder 300 Mbit/s download og 20 Mbit/s upload til 299 kroner om måneden.

Forskel: Prisen er den samme, men man får hurtigere upload-hastighed hos Waoo.

 

300 Mbit

Waoo tilbyder 300 Mbit/s til download og upload til 349 kroner om måneden, mens YouSee tilbyder 300 Mbit/s download og 60 Mbit/s upload til 399 kroner om måneden.

Forskel: Prisen er 50 kroner lavere hos Waoo, der også tilbyder hurtigere upload-hastighed.

 

500 /1.000 Mbit

Waoo tilbyder 500 Mbit/s til download og upload som hurtigste bredbånd til 449 kroner om måneden, mens YouSee tilbyder 1.000 Mbit/s (1 Gbit/s) download og 100 Mbit/s upload til 699 kroner om måneden.

Forskel: Waoo tilbyder “kun” 500 Mbit/s som hurtigste bredbånd, men det er til gengæld både til download og upload. YoouSee tilbyder download med hele 1.000 Mbit/s og 100 Mbit/s til upload. Der er en forskel i prisen på 150 kroner om måneden på selskabernes respektive to hurtigste løsninger.

Du kan sammenligne priser på bredbånd hos Waoo her og hos YouSee her.

Konklusion

Både Waoo og YouSee inkluderer en sikkerhedspakke i alle deres bredbåndabonnementer og kigger man på prisen, så er YouSee dyrere og har langsommere upload-hastigheder end Waoo. YouSee tilbyder dog markant hurtigere internet på selskabets dyreste og hurtigste bredbåndspakke sammenlignet med Waoos hurtigste og dyreste løsning.

Der er også andre måder at få bredbånd på end kun hos Waoo og YouSee måske du kan finde bedre hastigheder og priser, der passer til dit behov – sammenlign priser på hurtig bredbånd.

 

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Steen Jørgensen gik videre med historien. 9/1/2018 fulgte vi op med nyheden; Priser på billigt mobilt bredbånd – se guide – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..