YouSee: En tredjedel vælger iPhone XS eller XS Max med 512 GB

Priser op mod 13.000 kroner lader ikke til at skræmme de første købere af iPhone XS og XS Max og mange bestiller de største 512 GB modeller.

YouSee: En tredjedel vælger iPhone XS eller XS Max med 512 GB

YouSee har kigget lidt på tallene på forudbestillinger på de nye iPhone XS og XS Max fra i fredags, hvor YouSee fra klokken 09:01 startede presale på de to nye iPhones.

 

Mange vælge iPhone XS / XS Max med 512 GB

Lige fra morgenen af var stor efterspørgsel forklarer Morten Høgh, indkøbschef i YouSee. “Vores kunder har vist stor interesse for de to nye iPhones, og selvom vi normalt oplever lidt mindre efterspørgsel efter de største iPhones, så viser de første salgstal faktisk, at der er stort set samme efterspørgsel eller både XS og XS Max”.

Den mest efterspurgte hukommelsesvariant er 64 GB, men der er overraskende stor efterspørgsel efter både XS og XS Max med den største hukommelse.

“Flere steder er der blevet sat spørgsmålstegn ved, om danskerne er parate til at betale prisen for de aller største iPhones. Det er de. Vi kan se, at cirka en tredjedel af vores kunder vælger en iPhone med 512 GB – og det er både blandt de kunder, der vælger en XS og en XS Max”, forklarer Morten Høgh.

I forhold til farver er det stadig Space Grey, der er mest populær. “Den populære Space Grey slår stadig de andre farver af banen, men vi kan se, at også Guld er populær. Cirka halvdelen af de forudbestilte iPhones er i Space Grey, mens ca. 30 procent er i Guld og 20 procent i i Sølv”, slår Morten Høgh fast.

Se også: Guide til iPhone XS

Tror også på iPhone Xr

“Vi er glade, og også lidt overraskede over, at se den store efterspørgsel på iPhone XS og iPhone XS Max, og det afspejler endnu engang, at Danmark virkelig er et iPhone-land. På længere sigt tror jeg også, at iPhone XR vil sælge rigtig godt, da den både har en fornuftig pris og opfylder de behov, mange af vores kunder har”, slutter Morten Høgh af.

Se også: Priser på iPhone XS