Vildt tilbud på 4G-bredbånd med Viaplay eller TV2 Play

Der er meget at spare på 4G-internet med gratis router, 2.500 GB data og Viaplay eller TV2 Play. Se tilbuddet fra Oister.

Vildt tilbud på 4G-bredbånd med Viaplay eller TV2 Play

Du kan lige nu spare penge på mobilt bredbånd med en gratis router, 2.500 GB data, Viaplay eller TV2 Play samt Norton sikkerhedspakke.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Billigt mobilt bredbånd med streaming

Søger du et godt tilbud på mobilt bredbånd? Så skal du læse med her, for Oister er klar med et par gode tilbud.

Hos Oister får man lige nu mobilt bredbånd via 4G med en gratis router, hele 2,5 TB data og ViaPlay eller TV2 Play til en lavere pris i fire og seks måneder.

Med i tilbuddet er en gratis 4G-router fra Huawei (Huawei B535-232 MBB) med i købet. Den understøtter 2,4 og 5,0 GHz Wi-Fi og op til 64 brugere. Routeren har en vejledende pris på næsten 1.000 kroner. Der er inkluderet hele 2.500 GB data.

Derudover får man enten streamingtjenesten Viaplay, som normalt koster 129 kroner per måned, eller TV2 Play, som koster 159 kroner per måned.

Til sidst får man en Norton 360 Deluxe sikkerhed og antivirus med til 0 kroner, som har en vejledende pris på 829 kroner. Med i pakken får man antivirus samt en VPN, password manager, forældrestyring, backup af PC til skyen på 50 GB og mere. Det kan bruges på 5 enheder. Abonnementet er gældende for 1 år.

Her er de to tilbud:

  • Oister Wi-Fi 4G med gratis router, 2,5 TB, ViaPlay og Norton sikkerhedspakke til 246 kroner de første 4 måneder. Pris derefter er 329 kroner.
  • Oister Wi-Fi 4G med gratis router, 2,5 TB, TV2 Favorit og Norton sikkerhedspakke til 319 kroner de første 6 måneder. Pris derefter er 349 kroner.

Oprettelse koster 0 kroner og der er 6 måneders binding på abonnementerne

Se tilbuddet hos Oister her

Husk mobildækning ved køb af mobilt bredbånd

Mobildækningen er meget vigtig for den oplevelse, du vil opnå med mobilt bredbånd. Derfor skal du sikre sig, at dækningen hos Oister, hvor du skal bruge det, er god.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?