Vilde tilbud på Samsung Galaxy Watch 4, 5 og 6

Lige nu er der tilbud på de bedste smartwatches fra Samsung i Galaxy Watch 4-, Watch 5- og Watch 6-serien. Se de laveste priser på dem her.

Vilde tilbud på Samsung Galaxy Watch 4, 5 og 6

Går du og drømmer om et smartwatch fra Samsung til din Android-telefon? Så er der lige nu tilbud på både Samsung Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 og de helt nye Galacy Watch 6. Vi har fundet de bedste aktuelle tilbud på Samsungs smartwatches til dig herunder.

Se også: Få eSIM/mobildækning på dit smartwatch

Samsung Galaxy Watch på tilbud fra 999 kroner

Der er lige nu et Samsung Galaxy Watch til nedsat pris til ethvert behov og pengepung. Har du brug for det allernyeste Galaxy Watch 6 Classic, sidste års Galaxy Watch 5 eller det billigste Galaxy Watch 4?

Nedenfor kan du se alle de bedste tilbud og laveste priser på Samsung Galaxy Watch 4, 5 og 6. Er du i tvivl om hvilket du skal købe, skal du læse med nederst i denne artikel, hvor vi kort gennemgår modellerne og deres fordele.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 Classic er den aktuelle topmodel. Den vejledende pris for uret er 3.349 kroner i 47 mm modellen, men det kan lige nu købes til kun 2.495 kroner. Der er altså 854 kroner at spare.

Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Næste tilbud er på Galaxy Watch 5 Pro fra Samsung. Dette er sidste års topmodel, som blev lanceret til en pris på 3.499 kroner. Lige nu koster Watch 5 Pro kun 1.999 kroner, og der er derfor en besparelse på hele 1.500 kroner.

Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Til sidst er der Samsung Galaxy Watch 4 Classic, der er det billigste af disse tre smartwatches – og prisen er rigtig skarp. Dette er topmodellen fra 2021, men stadig et rigtig godt smartwatch. Lanceringsprisen for Galaxy Watch 4 Classic var 2.999 kroner, og nu er prisen faldet til kun 999 kroner. Der er derfor hele 2.000 kroner at spare.

Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Skal du vælge Galaxy Watch 4, 5 eller 6?

Det er et svært valg, hvis man ser bort fra prisen. Alle tre smartwatches er gode, men priserne fra 999 kroner til 2.499 kroner må være afgørende for de fleste.

Vil du have de nyeste og største er det Watch 6 Classic på hele 47 mm. Men et godt valg er også Watch 5 Pro, der har en længere batteritid, men en mindre skærm. Disse to ure har de samme funktioner.

Til sidst er der Watch 4 Classic, der til de 999 kroner er et godt køb for dig, der gerne vil have et godt smartwatch, men også gerne vil gøre det billigt.

Se også: Test af smartwatches