bedste streaming tjeneste test

Video: Streaming-tjenester der kan downloade til offline brug

Hvilke streaming-tjenester tilbyder download af film og tv-serier til offline-brug? Det er ikke alle streaming-tjenester, der gør det så derfor: Guide til streaming-tjenester, der tilbyder offline-brug af film og tv-serier.

Det er først for nylig, at streaming-tjenester er begyndt at tilbyde download af film og tv-serier til offline-brug. Det skyldes, lyder forklaringen, spørgsmål omkring rettigheder. Det spørgsmål hersker faktisk stadig, da det bestemt ikke er alt indhold på de forskellige streaming-tjenester, der kan downloades til offline-brug.

Se også: Mobilabonnementer med streaming tjenester

Fordele ved at downloade film og tv-serier til offline brug

Der er i hvert fald to fordele ved at downloade film og tv-serier til offline-brug. For det første kan man reducere sit dataforbrug i ferien særligt i udlandet ved at downloade film og tv-serier til offline-brug. Sørger du for at downloade film og tv-serier, inden du drager på ferie, så risikerer du ikke at få ødelagt filmoplevelsen på grund af dårlig mobildækning. De fleste steder i Danmark skal du nok kunne streame løs, men i udlandet er netværksdækningen betydeligt ringere end i Danmark.

Har du derfor film og tv-serier liggende lokalt på din mobil eller tablet, kan du være ligeglad med dårlig dækning og bare se løs i stedet for.

Se også: De bedste streaming tjenester til film og tv-serier

 

Hvilke streaming tjenester tilbyder offline funktionalitet?

Det er som sagt ikke alle streaming-tjenester, der tilbyder download af film og tv-serier og til offline brug, men en del af dem gør dog – mest vigtigt er det nok, at Netflix er med på den liste. Uanset, hvordan man vender og drejer det, så er Netflix bare den mest udbredte streaming-tjeneste i hele verden og også i Danmark.

Herunder lister vi de streaming-tjenester, der tilbyder offline funktionalitet:

  • Netflix
  • Viaplay
  • Mubi
  • Blockbuster
  • Min bio
  • TV2 Play

Det er dog ikke alt indhold, man kan downloade til offline brug, men det er bare med at prøve sig frem.

Se også: Artikler om video streaming