Vi anbefaler disse tilbud på abonnementer

Af de mange abonnementer, man kan vælge mellem hos teleselskaberne, er der en lille håndfuld, der skiller sig ud som særligt gode. Se guide her.

Vi anbefaler disse tilbud på abonnementer

Der er mange forskellige mobilabonnementer at vælge mellem som dansk mobilkunde, men det er faktisk de færreste, hvor vi tænker, at det var da godt nok et godt tilbud! Men de er der og dem tipper vi til her.

dukaTale

dukaTale er i gavehumør og slår hele 60 kroner af prisen på selskabets abonnementet fri tale i og til EU og 100 GB data (dertil 13 GB i EU).

Det abonnement koster normalt 129 kroner om måneden, men man kan få det til 69 kroner per måned frem til 31. marts 2023. Det er en samlet besparelse på 360 kroner.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

Call me

Call me har fået samme gode idé som dukaTale (eller er det monstro omvendt?) og giver også halv pris på mobilabonnementer, dog kun indtil 1. marts 2023. Det gælder så for alle Call mes-abonnementer. Derfor kan du for eksempel få fri tale og 40 GB data til kun 54 kroner om måneden i en lang periode.

Du kan spare flere hundrede kroner om i perioden frem til 1. marts, hvis du vælger et Call mes abonnementer nu.

Se aktuelle tilbud hos Call me

Eesy

Hvis du skifter selskab til Eesy, får du meget håndgribeligt 500 kroner i gavekort til coop.dk for det af selskabet. Det kan virke som en lidt let måde at få nye kunder på, men hey, 500 kroner til indkøb er da slet ikke så tosset og det svarer til et halvt års mobilabonnement hos de fleste teleselskaber.

Samtidig får du 10 procent rabat på fremtidige indkøb hos Coop. Eesy har flere forskellige mobilabonnementer, der matcher de flestes behov.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har lige lanceret 5G bredbånd og det til priser, der fuldstændig smadrer konkurrenterne. 5G bredbånd med 1.000 GB data om måneden til 199 kroner om måneden. Det er 150 kroner billigere end nærmeste konkurrent lige nu. Der er dog tale om et tilbud, der løber i seks måneder. Herefter stiger prisen til 299 kroner.

Hvis du er utilfreds med det, kan du jo let skifte teleselskab. Vi kan næsten garantere priskrig på 5G bredbånd i 2023, så det bliver et både godt og billigt alternativ til kablet internet.

Med 5G bredbånd kan du forvente download-hastighed ved udendørs brug af 5G på 25-954 Mbit/s og upload på 23-94 Mbit/s hos 3.

Se aktuelle tilbud hos 3

Se også: Priser på alle abonnementer