Vent til denne dag med at købe iPhone Xs og Xs Max – og spar 20 procent

Historikken afslører: Hvis du venter med at købe iPhone Xs og Xs Max til Black Friday den 23. november, kan du spare op mod 20 procent eller 2.600 kroner.

Vent til denne dag med at købe iPhone Xs og Xs Max – og spar 20 procent

Hvis du kan vente til Black Friday, der falder den 23. november i år, med at købe den nye iPhone Xs eller Xs Max, så kan du spare op mod 20 procent. Med de priser, som iPhone har i dag, så kan det give op mod  2.600 kroner i besparelse.

 

Sammenlign priser på iPhone Xs og Xs Max

I morgen går det løs med salget af de nye iPhones og alle de store teleselskaber, det vil sige dem med eget netværk – YouSee, Telia, Telenor og 3 – holder tidligt åbnet med særlige morgenvelkomst i udvalget butikker i København og Aarhus. SOm det står klart for de fleste, så har iPhones stort set altid været de dyreste telefoner på markedet siden den første model kom i 2007.

Den tendens fortsætter i høj grad med særligt iPhone Xs Max, der er steget meget i pris sammenlignet med konkurrenterne. Xs Max koster fra 9.799 til 12.999 kroner alt efter hvilken mængde hukommelse, man går efter. Der er allerede nu op mod 30 procent i forskel i pris på den billigste og dyreste iPhone Xs med samme mængde hukommelse og tæt på de 30 procent i forskel på Xs Max. Det kan derfor være en rigtig god idé at sammenligne priser på de nye telefoner, inden du køber.

 

Spar penge på iPhone Xs og Xs Max på Black Friday

Du kan også vente lidt tid endnu, nemlig til Black Friday, der i år falder den 23. november. I følge Pricerunner kan man spare 20 procent på nyeste generation af iPhone på Black Friday.

Det er altså muligt at spare op mod 2.600 kroner på iPhone Xs Max på Black Friday og godt 2.000 kroner på iPhone Xs, hvis tilbuds- og prishistorikken altså gentager sig igen i år. Ulempen ved Black Friday er, at det netop er en dag, der står i tilbuddets tegn og derfor er der også et begrænset antal tilgængelige enheder.

Hvis du er den tålmodige type, kan du også vente et års tid på at købe en af Apples nye telefoner – i løbet af foråret 2019 viser tendensen nemlig, at de er faldet cirka 20 procent i pris.

 

De bedste alternativer er langt billigere

Du kan også gøre noget helt tredje. Du kan vælge et af de aller bedste alternativer til de nye æBle-mobiler og få telefoner, der er enten lige så gode eller bedre og som koster det halve.  Så er der besparelser på 5-6.000 kroner at hente.

Du kan se vores guide til de bedste alternativer til iPhone Xs og Xs Max.