truecaller bedste telefon app

Truecaller – bedste telefon-app der vil spare dig for mange ærgrelser

Truecallerer  en telefon-app, der går ind og erstatter den telefon-app, der er med som standard på mobilen.

Udover at fungere som en almindelig opkalds-app, så identificerer Truecaller også ukendte telefonnumre og blokerer uønskede opkald – du kan dermed altid se, hvem der ringer og spam-opkald fra telefonsælgere vil med stor sandsynlighed bliver reduceret til tæt nul.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Truecaller har kæmpe brugergenereret blokeringsliste

Truecaller har fået opbygget en enormt stor brugergenereret blokeringsliste – over 200 millioner brugere har været med til at skabe listen. Nu tænker du måske, at der er rigtig let at sætte folk på denne blokeringsliste, men det er ikke tilfældet.

En vist antal brugere skal have oplyst, at et givent telefonnummer er spam fra for eksempel telefonsælgere for at kunne blive blokeret. Man kan altså ikke umiddelbart selv lande på spamlisten – det kræver, at et vist antal brugere anmelder dit nummer som spam.

Se også: De bedste mobiltelefoner til prisen

Lav din egen private blokeringsliste

Du kan dog lave din egen personlige blokeringsliste på din egen mobil, hvor du kan blokere telefonnumre, du ikke ønsker skal kunne ringe eller sms’e til dig.

Se også: Billig erhvervstelefoni

Se om kontaktpersoner er ledige til opkald

En fin lille praktisk detalje er også, at Truecaller-appen kan vise dig, hvornår dine kontaktpersoner kan tale – det kræver dog, at disse kontaktpersoner også bruger Truecaller. Det er en ny funktion, der lige er kommet og bruger du allerede Truecaller-appen på din mobil, skal du altså opdatere appen for at få glæde af den.

Truecaller kan også bruges til sms-beskeder og man kan vælge at sende beskeder som almindelig SMS eller via Facebook Messenger.

Truecaller fungerer til Android, iOS og Windows mobiler.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiltelefoner