billige chromebooks pris

Tre styk Chromebooks – guide og priser

Chromebooks er billige og effektive arbejdsredskaber, der egner sig godt til studier og kontorarbejde og så har de lang batteritid. Guide til tre gode Chromebooks.

De fleste tænker nok stadig på Windows eller Mac, når man skal have en ny computer, men Chromebooks er faktisk uhyre effektive arbejdsmaskiner til studiebrug og kontorarbejde med hurtig opstart, gode skærme og lang batteritid. Samtidig er de billige – faktisk meget billige.

Vi guider herunder til tre udmærkede Chromebooks og lister specifikationer og priser.

Se også: Sammenlign priser på Chromebooks

 

Priser på tre gode Chromebooks

#1 Dell Chromebook 11
11,6 tommer skærm med HD-opløsning. 4GB RAM og 16 GB SSD hukommelse, 1,4 Ghz processor. HDMI indgang og 2 x USB 3.0. Vægt på cirka 1,5 kilo. Batteritid på cirka 7 timer.

Bedste pris:
Cirka 1.700 kroner.

Se aktuelle priser på Dell Chromebook 11

 

#2 Acer Chromebook 14
14 tommer skærm med HD-opløsning. 4GB RAM og 32 GB SSD hukommelse, 1,6 Ghz processor. HDMI indgang og 2 x USB 3.0. Vægt på cirka 1,7 kilo. Batteritid på cirka 10 timer.

Bedste pris:
Cirka 2.600 kroner.

Se aktuelle priser på Acer Chromebook 14

 

#3 HP Chromebook x360
14 tommer skærm med fuld HD-opløsning. 8 GB RAM og 64 GB SSD hukommelse, 2,2 Ghz processor. HDMI indgang og 2 x USB 3.0. Vægt på cirka 1,7 kilo. Batteritid på cirka 13 timer.

Bedste pris:
Cirka 5.000 kroner.

Se aktuelle priser på HP Chromebook x360

 

Fordele og ulemper ved Chromebooks

Chromebooks er ingen power-maskiner som udgangspunkt og til tungt layoutarbejde, videoredigering og seriøs gaming vil de nok ikke være tilstrækkelige. Dog er de meget effektive til studiebrug og almindeligt kontorarbejde, hvor man primært skal skrive dokumenter, håndtere mails og lave let billedredigering.

Samtidig er de ofte lette og har lang batteritid – det er ikke unormalt med batteritid på 10 timer på selve billige laptops af denne slags. En sidste fordel er også, at flere og flere Chromebooks kan køre Android-apps og derved bliver de endnu mere nyttige i det daglige.

 

Priser på gode Chromebooks, november 2018

Guiden med priser på tre gode Chromebooks er fra november 2018. Priserne er hentet på pricepusher.dk. På listen finder vi Chromebooks fra Acer, Dell og HP.

Den dyreste Chromebook i guiden koster 5.000 kroner, mens den billigste har en pris på cirka 1.700 kroner. Det giver en prisforskel på 3.300 kroner.

Se også: Prissammenligninger på Chromebooks