januarudsalg tilbud på telefoner

Tre gode tilbud på mobilabonnementer og internet

Lige nu kører der super tilbud mobilabonnementer fra tre forskellige teleselskaber – se tilbud på mobilabonnement hvor du kan bruge al indhold i EU; tilbud på mobilabonnement med virkelig meget data og musiktjeneste inkluderet til samlet 119 kroner om måneden samt tilbud på internet.

Her på telepristjek.dk lever og ånder vi for at finde de bedste tilbud på alt inden for tele og internet. Vi støvsuger ganske enkelt de danske forhandlere dagligt for de bedste tilbud og herunder har vi samlet tre af de bedste lige nu inden for mobilabonnement, mobilabonnement med musik inkluderet og internet.

 

Lige nu: Gode tilbud på mobilabonnement og internet

 

CBB Mobil
10 timers tale, fri sms og mms og 50 GB + musiktjenesten Tidal i seks måneder (al tale, sms, mms og 6 GB data kan bruges i EU)
Pris: 119 kroner per måned

Se det aktuelle tilbud her.

Kommentar: Tidal er en fremragende streaming-tjeneste til musik med over 60 millioner sange. En streaming-tjeneste til musik koster normalt 99 kroner, men de penge kan du altså spare væk de næste 6 måneder

 

dukaTale
Fri tale, sms og mms og 10 GB data – du kan bruge alt i både Danmark og EU
Pris: 69 kroner om måneden året ud – herefter 99 kroner

Kommentar: Tilbuddet gælder kun de næste par måneder, men at man kan bruge alt indholdet i både Danmark og EU gør det til et attraktivt tilbud, også efter man skifter fra 69 kroner til 99 kroner om måneden

Se det aktuelle tilbud her.

 

Telenor
Lige nu kan du spare op til 1.070 på internet hos Telenor. De kører nemlig med oprettelse, forsendelse og teknikerbesøg til en rund nul krone – altså helt kvit og frit, noget der normalt koster samlet 1.070 kroner.

Se det aktuelle tilbud her.

 

Gode tilbud, oktober 2019

I guiden her over kan du finde gode tilbud på et rent mobilabonnement kun med tale og data, et mobilabonnement med musik samt oprettelse, forsendelse og teknikerbesøg i forbindelse med internet. Tilbuddene er fra dukaTale, CBB Mobil og Telenor.

Se også: Find de bedste tilbud på mobilabonnementer

Skriv et svar