Totalt redesignet mobilpriser.dk lanceret

mobilpriser.dk er relanceret i helt nyt design og med mange nye muligheder for at finde de bedste priser på den telefon, du leder efter.

Totalt redesignet mobilpriser.dk lanceret

Da Mobilselskabet ApS opkøbte Mobilbasen ApS sidste år, overtog selskabet blandt andet mobilpriser.dk. Mobilselskabet ApS ejer blandt andet også siderne mobil.nu, mobilsiden.dk og også telepristjek.dk.

Det sidste halve års tid har vi arbejdet på højtryk på at give mobilpriser.dk et nyt moderne look med et opdateret design med relevante guides og oversigter til de bedste telefoner inden for de mest væsentlige kategorier. Man vil naturligvis også kunne se aktuelle priser på de telefoner, der kan købes i Danmark.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Guides og priser på mobiltelefoner på mobilpriser.dk

Det nye mobilpriser.dk er netop blevet lanceret i sin nye form og her finder du blandt andet guides og priser til:

Du kan også se en guide til de bedste telefoner inden for de forskellige kategorier, som vi tester på: Kamera, antennekvalitet, batterilevetid, brugervenlighed, samtalekvalitet, navigationshastighed, design, gaming og skærm.

Når du leder efter ny mobil, kan du vælge præcis hvilke af disse kriterier, du ønsker din nye mobil skal være særlig stærk på: Så får en oversigt over de bedste telefoner inden for de valgte kriterier. For eksempel hvis du ønsker en mobil, der kombinerer skærm, kamera og batteri bedst. Betyder prisen også meget for dig, så kan du medtage den som sammenligningsgrundlag.

Du kan også se vores grundige test af de forskellige telefoner, der kommer ud på markedet i fremtiden. Vi bedømmer kvalitet, om de er værd at købe og vi guider til de bedste alternativer.

Er du ude efter et bestemt mobilmærke, kan du bruge det nye mobilpriser.dk til at for eksempel at se, hvilken Samsung telefon der er absolut bedst eller hvilken OnePlus telefoner der er bedst til prisen. Du kan også vælge at se priser på alle de forskellige modeller fra en bestemt producent, for eksempel Apple.

Mest populære telefoner i Danmark

Det nye mobilpriser.dk giver også en meget overskueligt oversigt til de 40 mest populære telefoner lige nu. Så er du i tvivl om, hvilken ny mobiltelefon du skal vælge, så kan du bruge mobilpriser.dk som inspiration til at finde din næste telefon.

Alle tabeller og priser på mobilpriser.dk bliver opdateret dagligt, så du finder altid de mest aktuelle priser på de nyeste, bedste eller mest populære telefoner.

Se også: Find de bedste telefoner i Danmark

5G-netværk.dk – alt om 5G i Danmark

Samtidig med relanceringen af mobilpriser.dk har Mobilselskabet ApS også lanceret et spritnyt website, 5G-netværk.dk. Her sætter vi fokus på alt inden for 5G i Danmark, men vi følger også tendenser og udviklingen på det globale 5G-marked.

På 5G-netværk.dk kan du læse alt om 5G-teknologier, følge udviklingen på de danske 5G-netværk, finde de bedste og billigste 5G-telefoner og læse mere om, hvordan 5G egner sig særligt godt til mobilt bredbånd. Når der begynder at komme 5G-bredbåndsabonnementer hos de danske teleselskaber, kan du også finde guides og priser til bredbånd over 5G på 5G-netværk.dk.

Se også: Priser på mobiltelefoner