Top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer – guide og priser

Mobiltelefoner til seniorer - hvilke telefoner skal man vælge og hvorfor? Guide til top 5 bedste mobiltelefoner til ældre med de bedste priser.

Top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer – guide og priser

Seniorer er i dag lige så store forbrugere mobiltelefonernes mange dejlige funktioner og muligheder som alle andre aldersgrupper, men de prioriterer måske nogle funktioner på en lidt anden måde end unge for eksempel. Guide med priser på top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer.

 

Senior – hvor gammel skal man være det for at komme i den gruppe? Personligt føler jeg mig på nogle punkter som en, der kunne klassificeres ‘senior’, men kigger man på alderen, skal man i dag nok op i 65-70 år. Hundred tusindvis af danskere har droppet deres fastnet telefoni og seniorer var nok blandt de sidste til at gøre det. At skifte fastnet ud med mobiltelefoni har ikke kun sparet folk for tusindvis af kroner årligt – det har også åbnet op for en masse nye muligheder for at være online, tage billeder, spille kryds og tværs og så videre.

Mange seniorer prioriterer dog nok at kunne tale i mobil højere end andre grupper og derfor er telefonernes sar-værdi væsentlig at kende, når man skal anbefale telefoner til seniorer. Jo lavere sar værdi desto bedre antennekvalitet.

Herunder kan du se vores guide til top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer  samt deres bedste priser.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiltelefoner

 

Top 5 bedste mobiltelefoner til ældre

#1 Motorola Moto G7 Plus
Moto G7 Plus har sar-værdi på 0,54 W/kg, hvilket giver en god antennekvalitet. Skærmen er på 6,2 tommer med fuld HD-opløsning og den har en god størrelse skærm med høj skarphed. Batteritiden kunne godt være en anelse bedre, men den har til gengæld utrolig hurtig brugerfalde.

Bedste pris: Cirka 2.300 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Motorola Moto G7 Plus

 

#2 Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 Plus har sar-værdi på 0,27 W/kg, hvilket er meget lavt. Stor skærm på 5,8 tommer med 2K-opløsning – skærmen er meget skarp og med 5,8 tommer får man en ret lille og handy mobil. Der sidder et virkelig godt kamera i telefonen og brugerfalden er ekstremt hurtig og kan optimeres til ældre. Batteritiden er udmærket.

Bedste pris: Cirka 3.300 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S8

 

#3 LG G6
LG G6 har sar-værdi 0,23 W/kg, hvilket er rigtig lavt og viser, at den har en god antennekvalitet. Den har skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning – skærmen har dermed en god størrelse og er meget skarp. G6 gar et rigtig godt dual kamera, en hurtig brugerflade og fin batteritid.

Bedste pris: Cirka 2.200 kroner.

Se også: Sammenlign priser på LG G6

 

#4 Huawei Mate 20 Pro
Mate 20 Pro har har sar-værdi på 0,4 W/kg, hvilket er lavt for en smartphone – det indikerer, at den har en rigtig god antenne. Skærmen er 6,4 tommer med 2K-opløsning, brugerfladen er utrolig hurtig, batteritiden meget lang og kameraet er fremragende.

Bedste pris: Cirka 4.200 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Mate 20 Pro

#5 Nokia 7 Plus
Nokia 7 Plus har sar-værdi på 0,22 W/kg, hvilket indikerer en rigtig god antenne. Stor skærm på 6 tommer med fuld HD-opløsning, hvilket giver en god skærm. Brugerfladen er fin hurtig og let at gå til og batteriet på 3.800 mAh giver lang batteritid.

Bedste pris: Cirka 2.300 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Nokia 7 Plus

 

Hvilken mobil til seniorer er bedst?

Huawei Mate 20 Pro er den klart bedste telefon på listen, men den er også dyrest og lidt stor. Er du ude efter en lidt billigere og lidt mere handy mobil, så er både Motorola Moto G7 Plus og Samsung Galaxy S8 fremragende telefoner, der opfylder de vigtigste krav til seniorer: God skarp skærm, hurtig og brugervenlig brugerflade, rigtig godt kamera og god antennekvalitet.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobilabonnementer til ældre

 

Top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer, april 2019

Guiden til top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer er fra april 2019. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. Top 5 bedste mobiltelefoner til seniorer kommer fra Huawei, Motorola, LG, Nokia og Samsung.

Den dyreste telefon på top 5 listen koster cirka 4.200 kroner, mens den billigste koster cirka 2.200 kroner. Du kan altså spare godt 2.000 kroner ved at vælge den billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

Emnets videre forløb

Siden vi bragte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 16/4/2019 fulgte vi op med artiklen Smartphones med bedste display – guide og priser – Forstættelsen i sagen kan læses her. Få også seneste nyt om temaet her..