iphone xs max

Top 5 bedste iPhone – guide + priser

Apple har efterhånden mange telefoner på markedet og selvom de ikke kan matche de bedste mobiltelefoner på markedet, så er der dog nogle udmærkede Apple-mobiler på markedet. Guide + pris på top 5 bedste iPhone.

iPhone er stadig det mest populære mobil-mærke i Danmark, selvom hypen ikke er så stor som tidligere. Apples telefoner halter efter de bedste telefoner på markedet, men når man først er blevet vant til at bruge iPhone, har de fleste betænkeligheder ved at prøve noget andet. Den største ulempe ved iPhone er prisen, mens selve telefonerne er udmærkede isoleret set. Herunder finder du guide til top 5 bedste iPhones lige nu.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

 

Top 5 bedste iPhones

#1 iPhone XS Max
Samlet karakter: 75/100

XS Max er en stor mobil med skærm på 6,5 tommer, men skærmen er flot og lækker med suveræne farver og høj skarphed. Telefonen er velbygget, der sidder et godt dual kamera på bagsiden. Brugerfladen er hurtig og den kører med iOS 12. Antennekvaliteten er dårlig og batteritiden middel.

Pris:
Fra cirka 8.900 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XS Max

 

#2 iPhone XS
Samlet karakter: 73/100
XS har skærm på 5,8 tommer og er noget mere handy end den store Max-model. Den er velbygget, har en rigtig god skærm, en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden.

Pris:
Fra cirka 8.050 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XS

 

#3 iPhone 8 Plus
Samlet karakter: 70/100
8 Plus har skærm på 5,5 tommer og er meet stor rent fysisk. Den er dog rar at bruge takket være en del ramme om skærmen – man trykker ikke uforvarende på skærmen, når man holder den i hånden. Den er fint bygget, har god skærm, hurtig brugerflade og et godt kamera samt middelmådig batteritid. Antennekvaliteten er dårlig.

Pris:
Fra cirka 5.650 kroner. Sammenlign aktuelle priser på 8 Plus

 

#4 iPhone XR
Samlet karakter: 69/100
XR har skærm på 6,1 tommer med lidt for lav opløsning. Den er ellers velbygget mobil, har en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden middel.

Pris:
Fra cirka 6.050 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XR

 

#5 iPhone X
Samlet karakter: 67/100
X har skærm på 5,8 tommer og er en velbygget mobil – det lille format gør den let at betjene. Den har en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden.

Pris:
Fra cirka 7.450 kroner. Sammenlign aktuelle priser på X

 

Hvilken iPhone er bedst til prisen?

Den bedste iPhone uanset pris er iPhone XS Max – det er en stor mobil med 6,5 tommer skærm, men kan man lide store skærme er den sagen. Men den er dyr. Til prisen er iPhone 8 Plus den bedste mobil fra Apple. Den er ikke så elegant designet med sit 16:9 format, men den er grundlæggende god til prisen – af en iPhone at være.

Top 5 bedste iPhone, maj 2019

Guiden til de bedste iPhones er fra maj 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne XS Max, XS, 8 Plus, XR og X.

Se også: Prissammenligninger på iPhone