huawei p30 pro

Top 5 bedste alternativer til Huaweis mobiler

I kølvandet på den usikkerhed, der er omkring Huaweis fremtid på mobilfronten, kan det være man ønsker at købe en mobil fra et andet brand. Herunder kan du se vores guide til top 5 bedste alternativer til Huaweis telefoner.

Huawei har nogle af de allerbedste telefoner, når vi taler kvalitet og pris, både når det gælder de low end, mid end og high end telefoner. Der er dog opstået lidt usikkerhed om deres telefoner efter Huawei røg på USA sorte liste og dermed har fået udfordringer med at bruge teknik fra amerikanske virksomheder som Google, Qualcomm og Intel. Står du derfor og skal købe telefon og havde et øje på en Huawei-mobil, har usikkerheden måske fået dig til at overveje en mobil fra et andet brand.

Herunder guider vi til nogle af de bedste alternativer til Huaweis mobiltelefoner i forskellige prisklasser.

Se også: Find priser på mobiltelefoner

Top 5 bedste alternativer til Huaweis mobiltelefoner

#1 Samsung Galaxy S10+
Samlet karakter: 92/100
Kommentar: 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, hurtig brugerflade og trådløs opladning samt virkelig godt triple kamera og god antenne. Kører med Android 9.0. Er godt alternativ til Huawei P30 Pro.

Bedste pris: Fra cirka 7.100 kroner.
Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10+

 

#2 OnePlus 7 Pro
Samlet karakter: 83/100
Kommentar: 6,67 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver og 2K-opløsning, flot design, hurtig brugerflade samt et  godt triple kamera. Kører med Android 9.0. Er godt alternativ til Huawei P30 Pro.

Bedste pris: Fra cirka 5.400 kroner.
Se aktuelle priser på OnePlus 7 Pro

#3 Motorola One Vision
Samlet karakter: 80/100
Kommentar: 6,3 tommer LCD-skærm med gode farver, har flot design, fin batterilevetid med lynopladning,  rigtig godt dual kamera og har fin antennekvalitet antenne. Kører med Android 9.0. Er godt alternativ til Huawei P30 lite.

Bedste pris: Fra cirka 2.300 kroner.
Se aktuelle priser på Motorola One Vision

 

#4 Samsung Galaxy S9+
Samlet karakter: 88/100
Kommentar: 6,2 tommer Super AMOLED-skærm med flotte farver, flot design, fin batterilevetid med hurtig opladning og trådløs opladning, super godt dual kamera og har rigtig god antenne. Kører med Android 8.0 men kan opgraderes til Android 9.0. Er godt alternativ til Huawei P30.

Bedste pris: Fra cirka 4.100 kroner.
Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9+

 

#5 Sony Xperia XZ3
Samlet karakter: 80/100
Kommentar: 6 tommer skærm m 2K-opløsning og fantastiske farver og skarphed, godt design, hurtig brugerflade og fremragende kamera. Kører med Android og kan opgraderes til Android 10 som minimum. Er fint alternativ til Huawei P30 Pro.

Bedste pris: Fra cirka 4.800 kroner.
Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ3

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Skriv et svar