pris på iphone xs max

Top 3 bedste iPhone – guide og priser

Hvilen iPhone er den bedste lige nu efter at de nye iPhone Xs-modeller er kommet til og kan det betale sig at gå efter en af de ældre modeller for at spare nogle penge? Guide til de bedste priser på de bedste iPhones.

Med iPhone Xs og iPhone Xs Max sendte Apple igen to dyre telefoner på markedet og særligt iPhone Xs Max er den klart dyreste mobil på markedet med en vejledende pris fra 9.799 kroner. iPhone Xs Max er da også den bedste iPhone til dato, men prisen er vanvittig og mange vil helt sikkert kunne klare sig med en billigere iPhone, hvis man absolut vil have en mobil fra Apple.

Vi guider her til de bedste iPhones lige nu og og du kan også sammenligne de bedste priser på telefonerne.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

De bedste iPhones – guide og priser

#1 iPhone Xs Max
Vi ser bort fra prisen for en kort stund og sætter Xs Max som den bedste iPhone til dato. Det takket være end stor flot skærm på 6,5 tommer, god formfaktor og pænt design, vandtæt ned til to meter i 30 minutter, godt dual kamera, en meget hurtig brugerflade og rigtig fin gaming-oplevelse.

Pris:
Fra cirka 9.500 kroner med abonnement. Sammenlign priser på iPhone Xs Max med abonnement
Fra cirka 9.800 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på iPhone Xs Max uden abonnement

 

#2 iPhone X
Skærm på 5,8 tommer med 2.436 x 1.125 pixel og skærmen er af typen Super AMOLED. Skærmformatet er 19,5:9, hvilket gør den mere smal end andre telefoner med det nye 18:9 format. Skærmfladen er derfor reelt betydeligt mindre end på for eksempel iPhone 8 Plus og skærmfladen er på størrelse med skærmen på iPhone 8 med 4,7 tommer, når man måler størrelsen ud fra højde x bredde. Vandtæt design, virkelig godt dual kamera og hurtig brugerflade.

Pris:
Fra cirka 8.100 kroner med abonnement. Sammenlign priser på iPhone X med abonnement
Fra cirka 8.050 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på iPhone X uden abonnement

#3 iPhone 8 Plus
Skærm på 5,5 tommer med fuld HD-opløsning (1920 x 1080 pixel) og med 16:9 format. Designet er traditionelt og den er vandtæt med IP67-certificering. Touch ID (fingeraftryksscanner) sidder placeret under skærmen. Har et udmærket dual kamera og en hurtig brugerflade.

Pris:
Fra cirka 6.350 kroner med abonnement. Sammenlign priser på iPhone 8 Plus med abonnement
Fra cirka 6.100 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på iPhone 8 Plus uden abonnement

 

De samme problemer på alle iPhones

Apples iPhones døjer alle med de samme problemer som er essentielle og vigtige at have for øje, da de påvirker den grundlæggende oplevelse og brug af dem. De har alle dårlige antenner. Studier har påvist, at høje sar værdier på mobiltelefoner betyder dårlige antenner og alle iPhones har nogle af de højeste sar-værdier på telefoner på det danske marked. Dårlig antennekvalitet betyder dårlig forbindelse under samtaler og ved opkobling til nettet.

Dårlig antennekvalitet betyder også større energiforbrug, det vil sige forbrug af batteriet og da alle iPhones har svage batterier, får man dårlig batterilevetid med iPhones.

Endelig er der prisen som er langt højere end på andre telefoner.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiler fra Apple

 

De bedste iPhones, oktober 2018

Guiden til de bedste iPhone telefoner fra Apple er fra oktober 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne 8 Plus, X (10) og Xs Max

Se også: Prissammenligninger på iPhones

Skriv et svar