huawei p20 lite bedst billig pris

Top 3 bedste Huawei mobiler til prisen

Huawei er kendte for at have gode telefoner i forhold til prisen og de fleste af selskabets telefoner har prisniveau, der ligger under konkurrenternes. Men hvilke er bedst til prisen? Guide til top 3 bedste smartphones til prisen lige nu fra Huawei.

Selv Huaweis telefoner stiger i pris, mest voldsomt skete det med Mate 20 Pro, der sammenlignet med Mate 10 Pro steg med 1.500 kroner i pris. Også en række af selskabets andre telefoner har oplevet en prisstigning, men overordnet set står Huawei stadig stærkt, når det gælder kvalitet og pris. Men hvilke telefoner fra den kinesiske mobilproducent er så de bedste til prisen?

Vi guider herunder til de tre bedste Huawei mobiler til prisen. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu af de tre telefoner og prisen – priser er fundet på telepristjek.dk og pricepusher.dk

Se også: Sammenlign priser på de bedste Huawei mobiler

 

De bedste Huawei mobiler til prisen

#1 Huawei P20 lite
Huawei P20 lite har skærm på 5,84 tommer med fuld HD-opløsning. Kameraet på 13+2 megapixel og blænde F/2.2 og der sidder også dual kamera på fronten til selfies. Brugerfladen er hurtig. Batteriet er på 3.000 mAh, hvilket giver en udmærket batteritid. Antennekvaliteten på P20 lite er dårlig.

Pris:
Fra cirka 1.200 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei P20 lite

 

#2 Huawei Y6 Pro
Huawei Y6 Pro har skærm på 5 tommer med HD-opløsning. Kameraet er på 13 megapixel med blænde F/2.0. Batteriet på 4.000 mAh er telefonens største styrke – 4.000 mAh er virkelig kraftfuldt for en mobil med forholdsvis lille skærm med lav opløsning. Antennekvaliteten er god.

Pris:
Fra cirka 1.100 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei Y6 Pro

 

#3 Huawei P Smart
Huawei P Smart har skærm på 5,65 tommer med fuld HD-opløsning. Kameraet er på 13+2 megapxiel og har blænde F/2.2. Batteriet på 3.000 mAh giver en hæderlig batterilevetid. Brugerfladen er okay hurtig og der er FM-radio. P Smart har dårlig antennekvalitet.

Pris:
Fra cirka 1.300 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei P Smart

 

Fordele og ulemper ved de bedste til prisen

De tre bedste Huawei telefoner til prisen er ikke de bedste telefoner fra Huawei – du skal se nærmere på Mate 20 Pro eller P20 Pro for at finde de allerbedste. P Smart og P20 lite har gode skærme og god hastighed i brugerfladen og skiller sig ud fra mange andre telefoner i kategorien “bedst til prisen” på særligt at have fuld HD-skærme. Kamerakvaliteten er derimod et punkt, hvor også Huaweis bedste mobiltelefoner til prisen ikke kan matche de allerbedste telefoner.

Spørgsmålet er, om man vil betale 5.000 kroner mere for det.

 

De bedste Huawei mobiler til prisen, december 2018

Guiden til de bedste Huawei mobiler til prisen er fra december 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne P20 lite, Y6 Pro og P Smart. Blandt de tre telefoner i guiden vil jeg anbefale P20 lite, der er en rigtig god allrounder-mobil til de fleste.

Se også: Prissammenligninger på Huawei mobiler